Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1543 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Nekas! Likums savulaik pamatā tika uzrakstīts par labu darba ņēmējiem. Vari aiziet uz dienu un likumīgi padarīt tev neko nevar.

pirms 12 gadiem  

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Uzrakstīju no reālas dzīves pieredzes. Uzdevu jautājumu kursos speciālistiem: ko var izdarīt darba vietas atstājējiem. Atbildē roku plātīšana un vārdi - neko.

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

+

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Unknown Man

+2218

 
Tas ir atkarīgs no priekšnieka.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Dokumentus parasti saņem darba pēdējā dienā nevis atlūguma iesniegšanas datumā. Savas saistības ir jāpilda, ja nevienojāties ar darba devēju par to, ka varat atstāt darba vietu no nākamās dienas, tad likumā noteiktais termiņš ir jānostrādā, pretējā gadījumā darba devējs jūs var atbrīvot ar pantu un/ vai skandālu, rezultātā, atliks nākamajam darba devējam pazvanīt jūsu priekšniekam un apjautāties par to, cik uzticams un kārtīgs darbinieks esat un potenciālo darbu neredzēsiet kā savas ausis.

pirms 12 gadiem  

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Cik ir to gadījumu, kad zvana uz iepriekšējo darba vietu? Ieteikumu vēstules prasa tikai prestižiem darbiem. Piedzīvoju, ka divas pārdevējas paziņoja: ir jau biļetes un pēc divām dienām viņas brauc uz Īriju. Un ko darba devējs var iesākt? Atbrīvošana ar pantu pie vienas vietas, jo darba grāmatiņu sen jau nav.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tas, ka cilvēki rīkojas cūciski, nenozīmē, to ka jums ir jākļūst par cūkām. Likumā undarba līgumos noteiktais minimālais uzteikuma termiņš nav norādīts tikai tāpat vien, aiz neko darīt. Darba vietas neaug kā sēnes, ja visi nāktu un ietu, kad gribētu, pasaulē iestātos haoss, tas, ka kādam paveiksies un vienā reizē tiks cauri sveikā, nenozīmē to, ka veiksies vienmēr, ir liela iespēja, ka paliksiet vispār bez nekāda darba, no viena būsiet aizgājis, otrā nepieņems, jo neesat uzticams.

Matīss Krūvēveris, pirms 12 gadiem :

Es piekrītu, ka nav labi tā aizlaisties, es jau vispār vislabāk gribētu parakstīt līgumu ar jauno darba vietu, ka saku strādāt pēc divām nedēļām, nostrādāt tās divas nedēļas (manā darba vietā tas ir noteiktais termiņs- tāda kā pretī nākšana) un tad ar mierīgu sirdi iet strādāt jaunajā darba vietā, bet vai to visu izdosies sarunāt-tiešām nezinu. Vai arī vēlviens variants- mēgināt sarunāt, lai man pamaina grafiku vecajā darba vieta- un divas nedēļas pastrādāt abās darba vietās. Veinkārši, domaju.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.