Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown (Google)

+7951

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1961 skatījumi

Apgrūtinājumi

Politika un valdība » Likums

Kur var izlasīt par apgrūtinājumiem - kādas ir zemes īpašnieka tiesības un pienākumi attiecībā uz zemi ar apgrūtinājumiem? Ūdensvadi un gāzes vadi konkrētajā gadījumā.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Visiem apgrūtinājumiem vajadzētu būt atzīmētiem zemes robežu plana, kur ir arī minētas visas aizsargjoslas , to platums.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Pienākums pret apgrūtinājumu ļoti vienkāršs,jeb kurā laikā var paziņot ka tajā zonā raks tranšeju,vai ja piemēram notiek ielas paplašināšana,atsavinās līdz konkrētai līnijai.Prasīt nav tiesības neko jo tāpēc jau likums paredz apgrūtinājumu.Par to visu varēja strīdēties un mēģināt panākt sev par labu kaut ko kamēr šie apgrūtinājumi nebija fiksēti zemesgrāmatā!Tagad tas ir likums.

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

tātad viņu pienākums ir pabrīdināt.

Āris, pirms 12 gadiem :

Brīdinājums būs,arī mani brīdināja ka iela tikšot iztaisnota,bet tajā brīdī sākās krīze un nauda pazuda.Tā arī toreiz neatņēma man tos metrus no ceļa puses,kopā ap 40.kvadr.metru.

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

neticu, ka privātīpašumu var ar vienu brīdinājumu atņemt.

Āris, pirms 12 gadiem :

Viņš jau ir tik pat kā atņemts kopš ieraksta zemesgrāmatā.Apgrūtinājums ne vienmēr nozīmē ka atņems tūlīt un var neatņemt nekad ja nebūs tādas nepieciešamības.Tā ir garantija pašvaldībai vai valstij ka neradīsies juridiskas problēmas ja būs nepieciešamība.

Āris, pirms 12 gadiem :

Un vispār saņemot zemesgrāmatu pats taču parakstījies ka viss noformēts pareizi un pretenziju nav?Tad taču saproti ka tur uzrādītais apgrūtinājums jau ir brīdinājums kuram esi piekritis!

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

kad paraks'tiju, neviens neko nepaskaidroja, kas ir apgrūtinājums utt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Konkrētā īpašuma zemesgrāmatā.Tie var būt dažādi man piemēram tas ir 3m no ceļa puses.

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

es biju domajis - kadus pienakumus man sis apgrutinajums uzliek un varbut ari no apgrutinataja es varu prasit kaut ko. Kursh likums to visu regule?

Āris, pirms 12 gadiem :

Vispār jau vienmēr jāskatās ko paraksti,citādi var gadīties ka esi parakstījis dāvinājuma līgumu un zeme vairs nav Tava!!!!Jo likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības. Esmu ievērojis šajos laikos ierēdņi necenšas kaut ko izskaidrot vai paskaidrot,jo cilvēkam lielāka nezināšana jo valstij izdevīgāk.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.