Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

DIĀNA

+101

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1669 skatījumi

Jurists!

Politika un valdība » Likums

Sveiki, vai ir kāds jurists online, kurš spētu online atbildēt uz maniem jautājumiem.?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Juridiskie padomi ir maksas konsultācijas, turklāt ne tās lētākās, jautājums ir no sērijas, vai ir kāds zobārsts, kas man bez maksas salabos zobus vai kāds skolotājs, kas man bez maksas iemācīs runāt portugāļu valodā. Bezmaksas juridiskos pakalpojumus vispārējos jautājumos sniedz pašvaldību juristi, pēc jūsu deklarētās dzīvesvietas. Ja vērsīsieties savā pašvaldībā un palūgsiet, lai jūs pakonsultē, domāju, ka jums neatteiks. Ja jums ir kāda īpaša problēma, kur nav vienkārša risinājuma, un ir nepieciešama dziļi specifiska konsultācija, tad jums ir jāmeklē jurists, kas šajos jautājumos specializējas, un tas jau būs maksas pakalpojums.

Protams, vienmēr varat uzdot savu jautājumu pajauta.lv. Iespējams, ka kādam cilvēkam ir bijusi līdzīga problēma, vai kāds jurists vai juridiskās fakultātes students vēlēsies jums palīdzēt.

pirms 8 gadiem  

DIĀNA, pirms 8 gadiem :

Es domāju, ka ja ir nepieciešama konsultācija tieši pašvaldību jautājumos, ad pašvaldības jurists būs pats pēdējais pie kura vērsīšos!
Par maksas juristiem skaidra lieta, vnk šajā laikā viss ir pieejams online, :D Tāpēc arī tāds jautājums: Ja nu tomēr?! :D

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Ne viss,kas ir pieejams online ir bezmaksas. Protams, ka visiem juridiskajiem kantoriem & juristiem ir savas mājas lapas, epasta adreses,tiek publicēta arī informācija par sniegtajiem juridiskajiem pakalpojumiem,dažreiz arī jaunu likumu skaidrojumu, vai pat atbildes uz kādiem juridiskas dabas jautājumiem, bet tas viss nav nekāda labdarība, bet gan bezmaksas reklāma, turklāt ne 100% bezmaksas,mājas lapas uzturēšana arī maksā naudu. Tā ka primārais mērķis ir iegūt jaunus un maksātspējīgus klientus

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kristaps Kent

-20

 
Iesaku izmantot profesionālu juristu, izmantoju MP aģentūru- sakarīgas cenas un labas atsauksmes.
http://mpc.lv/en/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Online ir daudzi, par "spētu .. atbildēt uz maniem jautājumiem" neesmu pārliecināts. Jau sen arī šai sfērā ir specializācija.

http://jurtec.lv/bezmaksas-juristu-konsultacijas/
http://advokati-juristi.temida.lv/bezmaksas-juridiska-konsultacija-pa-telefonu/
http://www.e-jurists.lv/index.php?a=13
Juridiskās palīdzības vortāls "E-jurists" ir SIA "Mobīlie pakalpojumi" projekts, kura mērķis ir sniegt klientiem juridisko palīdzību jebkurā diennakts laikā un jebkurā vietā, kur ir pieejams internets un mobilais tālrunis.
..

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Samaksāsi arī onlainā?

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.