Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Viesturs M.

+61

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2183 skatījumi

Kur var uzzināt POLICIJAS tiešos numurus?

Politika un valdība » Tiesībaizsardzība un policija

Es tikko pārvācos dzīvot uz Krasta rajonu (noteikti skaitās Maskavas priekšpilsēta) un gribu katram gadījumam uzzināt, kā var piezvanīt tā rajona policijai "pa tiešo". Cerams nekad nevajadzēs, bet lieka piesardzība nekaitētu.
Man, piemēram, pirms pusgada aplaupīja dzīvokli, zvanīju 112, izstāstīju visu, kas noticis, man pajautāja, kur atrodos. Pateicu adresi, mani savienoja ar policiju - atkal izstāstīju visu no sākuma līdz beigām, mani atkal savienoja - ar citu policiju un atkal viss no gala. Ok, šādā gadījumā varbūt minūtes nav svarīgas, bet, ja šādi vajadzētu "ņemties", ja kas steidzams... Būtu labi, ja būtu kaut kāda vietējā iecirkņa kontakti.
Paldies...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
http://www.vp.gov.lv/?sadala=156
Valsts policija > Kur vērsties pēc palīdzības > Policijas iecirkņi Rīgā
Rīgas reģiona iestādes (Rīgas pilsētas ielu sadalījums pa iecirkņiem)
un numuri

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1215

 
Tev, laikam, derēs šis: Rīgas pašvaldības policijas Latgales priekšpilsētas pārvalde

Maskavas iela 285 k.6, Rīga, Latvija

Tālrunis:+371 67261105

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anda Mei

+3606

 
man bija lidzigi ar atro palidzibu, bet man bija svarigas minutes, jo glaabam slikstoshu sievieti... gandriz ir sajuuta, ka vajag nodarbiibas, kaa pareizi runaat ar 112 - lai maksimaali aatri nonaaktu liidz konkreetajai vieniibai, kas var paliidzeet. =( jo es ljoti dAUDZ velta laika pazaudeeju, runaajot ar 112.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Anda, nodarbības ir vajadzīgas un tiek organizētas ne jau cilvēkiem, bet gan 112 operatoriem! Afekta stāvoklī ir normāla cilvēka reakcija, ka mēs visi ļoti satraucamies un nevaram loģiski un īsi izskaidrot to, kas ir noticis. Savukārt 112 operatoriem ir jāspēj cilvēku nomierināt un pēc iespējas īsā laika saņemt visas nepieciešamās atbildes.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Ir daudz arī cilvēku, kas nenonāk afektā, kuriem tiešām traucē un novilcina trīs reizes stāstīt, kad blakus vajag ātru rīcību. Es pilnīgi saprotu problēmu, tāpēc arī turu vietējos numurus pa rokai.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

mani patiesībā šis jaut. tiešām bik iespārdīja pareizā virzienā - jau šodien pat dabūšu savus vietējos numurus. man afekts teju vai sākās tad, kad nonācām līdz ātrajiem un sarunā izrādījās, ka viņi nezin to vietu, kur esam, lai arī tas bija kilometru no slimnīcas... ja man blakus nebūtu atradušies draugs ar māsu, kas dzīvo tai apkārtnē, perfekti pārzin vidi, es nezinu, kas būtu noticis. - reāls vakars uz ezera...
mani degpunkta ierakstos visvairāk pārsteidz, ka cilvēki vispirms vēl sasveicinās=)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.