Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+21

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1353 skatījumi

Vai es varu strādāt īrijā ja man ir problēmas ar anglijas policiju

Politika un valdība » Tiesībaizsardzība un policija

Vai es varu strādāt īrijā ja man ir problēmas ar anglijas policiju

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atkarībā no tā, kādas problēmas un kā jūs tās risiniet. Ja esat izsludināts meklēšanā vai izvairieties no jebkuras valsts tiesībsargājošajām institūcijām, tad izbraucot vai iebraucot jebkurā valstī un saskaroties ar dokumentu pārbaudi robežas šķērsošanas vietā vai jebkuras valsts policijas veikto dokumentu pārbaudi uz ielas, jūsu uzvārds parādīsies Šengenas vai Interpola meklēto personu sarakstā ar atzīmi par to, kas ar jums ir jādara: jāaiztur par izvairīšanos no tiesībsargājošajām iestādēm, jāarestē soda izpildei jebkurā valstī vai jāinformē par to, ka esat izsludināts kā pazudusi persona, aizturot jūs personības noskaidrošanai un lūdzot sazināties ar saviem radiniekiem, kas par jums ir ziņojuši. Tāpat arī Īrijā un Apvienotajā Karalistē ir ierasta prakse, kad darba devējs pieprasa izziņu par personas nesodāmību no valsts policijas, ja šāds pieprasījums tiks iesniegts, tad arī atklāsies tas, ka esat izsludināts meklēšanā.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

P.S. Policija nevienam cilvēkam nevar liegt strādāt jebkurā valstī, ja vien tiesa nav lēmusi citādāk un jums nav uzlikts mājas arests vai liegums izbraukt no valsts, taču darba devējam ir visas tiesības nenodarbināt personu, kas ir nonākusi policijas redzeslokā vai pret kuru tiek veiktas procesuālās darbības.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
vari.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.