Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 996 skatījumi

Vai ir kāds eiropas vai mūsu pašu likums cilvēktiesībās kurš prasa lai dušās būtu duškabīnes ?

Politika un valdība » Tiesībaizsardzība un policija

Rūpnīcā ir dušas, bet tā ir vienkārši 5mx5m telpa kurai apkārt ir 15 mazgāšanās vietas bez kabīnēm. Darbinieki pēc darba mazgājas līdzīgi kā ieslodzīto nometnē. Katrs stāv metru viens no otra un viens uz otru skatās. Varbūt ir kāds cilvēktiesību likums ar kura palīdzību varētu piespiest rūpnīcu ierīkot kabīnes ?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, tadu likumu nav un nekas nav pārkāpts. Rūpnīcu dušas ir publiska koplietošanas telpa. Ja jūs apmeklēsiet jebkuru publisku pirti vai saunu vai sporta zāli, tad redzēsiet, ka visi vīrieši sēž uz vienas lāvas, ģērbjas kopīgās ģērbtuvēs, mazgājas dušās, kuras ne vienmēr ir norobežotas. Privātumu ir iespējams nodrošināt tikai mājās. Ja šis jautājums jūs uztrauc un jūtaties kādā veidā apdraudēti, rūpnīcas dušas varat neizmantot, un mazgāties mājās, vai arī ierosināt jautājumu par dušu pārbūvi rūpnīcas vadībai, vācot parakstus vai aktualizējot šo jautājumu caur arodbiedrību. Te gan tūlīt ir jāpiebilst, ka jebkura pārbūve ir saistīta ar lielām izmaksām, un šādas aktivitātes vadība bieži vien var traktēt kā kašķēšanos, un no šādiem darbiniekiem atbrīvoties...

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.