Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 888 skatījumi

Kā izpaužas procesa virzītāja atļauja ?

Politika un valdība » Tiesībaizsardzība un policija

Ja ir vēlme uz 2 nedēļām izlidot no valsts,kādas darbības jāveic ,ja piemērots uzturēšanās noteiktā vietā ? Vai robežsardze zin par šo faktu ?

Pirms 9 gadiem

Tas cilvēciņš jau tomēr ar autobusu ir pametis LV-kādas ''ziepes'' gaidāmas ?

Aigars Purvciemietis, pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja procesa virzītājs nav noslinkojis un ir ievadījis datus Šengenas zonas vienotajā datu bāzē, kas parasti tiek darīts, tad, jā, to redz arī robežsardze un visu Šengenas valstu tiesībsargājošu iestāžu darbinieki, kam ir piekļuve šai datbāzei, tai skaitā valstis, kuras nav Šengenas dalībvalstis, bet abonē šīs datubāzes, piemēram, Lielbritānija. Noteiktā drošības līdzekļa neievērošana ir par pamatu, lai personas drošības līdzekli mainītu uz apcietinājumu, ievadot attiecīgus datus šajā reģistrā un izsludinot personu meklēšanā.

pirms 9 gadiem  

Aigars Purvciemietis, pirms 9 gadiem :

Tā teorētiskā daļa jau it kā ir saprotama un loģiska. BET. Es mēģināju šo procesu ( saņemt procesa virzītāja atļauju ) realizēt dzīvē. Te sākās CIRKS.Es ieguvu TIK DAUDZ telefona N un aprunājos ar tik daudziem ''darboņiem'' gan policijā,robežsardzē,prokuratūrā un tiesā,bet konkrētu atbildi tā arī nesaņēmu.

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Tas nav nokārtojams pa telefonu, jāraksta ir iesniegums procesa virzītājam, ierodoties pie sava izmeklētāja, kas nodiktēs, ko rakstīt, jāadresē tiesai, kas arī lems par to, vai atļaut izbraukt no valsts vai neatļaut, visticamāk atbilde būs noliedzoša, ja vien jums nav kāds nopietns pamatojums, piemēram, nepieciešama nopietna ārstēšana, kuru Latvijā nav iespējams saņemt. Lēmumu pieņem tiesnesis, procesa virzītājs un prokurors, kura uzraudzībā ir jūsu lieta, var iesniegt savus iebildumus tiesai.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.