Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Zīvers

+297

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1636 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
man gan gribētos šoreiz piekrist Armīna teiktajam: "...pasaulē lielākais zaglis, slepkava un laupītājs ir nolēmis sagraut kārtējo valsti un viņu nekas neapturēs."
ASv ir liela, visiem gribas braukt ar auto un peldēt piemājas baseinā.

pirms 11 gadiem  

Viktors Buls, pirms 11 gadiem :

vai tāpēc ka jeņķiem gribās peldēt privātajos baseinos un braukt ar lepniem auto, tas jādara uz citu nāciju rēķina? pagaidām jau tikai viena tautele sevi par izredzēto ir saukājusi, bet viņu etniskā dzimtene nemaz neatrodas uz amerikas kontinenta...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Neviens netaisās - jau vairākus gadus karo. Labo un mūsējo tur nav

pirms 11 gadiem  

Ego , pirms 11 gadiem :

Apmēram tas pat kas Eiropā jau sen realizēts
,, cilvēki dalās "izredzētajos" jeb "taisnajos" un "atstumtajos" jeb "nešķīstajos", kurus jāiznīcina. Izredzētie pakļauj savas ieceres un rīcību cīņai par Dieva valstības nodibināšanu zemes virsū,.. pūlis grāva katoļu baznīcas, izlaupīja klosterus, nogalināja katoļus to mājās, izlaupīja pat pilis un muižas, nogalinot to iedzīvotājus kā "neticīgos".
http://vesture.eu/index.php/Mincers_Tomass
Pēc tam to pašu katoļi ar nepareizajiem kristiešiem.

Ego , pirms 11 gadiem :

Tikai tur to realizē islama paveidi + vēl tuvumā nafta.

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Sīrijā plosās pilsoņu karš, valdība ir pielietojusi kīmiskos ieročus pret saviem pretiniekiem, un ASV gatavojas iebrukt Sīrijā, lai sabumbotu militāros objektus un palīdzētu nemieriniekiem pārņemt varu, tas arī viss, nekāda karadarbība līdzīgi Irākai vai Afganistānai tur nav plānota...

pirms 11 gadiem  

Ivars Magone, pirms 11 gadiem :

Pilsoņu karus izraisa tur , kur nafta un derīgie izrakteņi, vai stratēģiskas intereses. Un vēl, ja karo, vajag ieročus, bet tas dod peļņu kara industrijai. Tā kā kūdītājus tālu nav jāmeklē. Vienlaicīgi tas ir labs poligons jaunākajām ieroču sistēmām. Morāli šeit varat nemeklēt.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Katrs var domāt, ko vēlas, bet taču pirms ar putām uz lūpām zākāt amerikāņus, ir jāatceras, ka neviens no šiem režīmiem, nav demokrātiski ievēlēts, šo valstu tautas nekad nav pilnvarojušas šīs personas pārstāvēt un lemt par to, kā viņiem dzīvot, visiem šiem režīmiem vairāk kā gadu bija dota iespēja atkāpties un sarīkot demokrātiskas vēlēšanas, un neviens šajās valstīs neiebruktu un ar varu demokrātiju necenstos ieviest.

..................., pirms 11 gadiem :

Aivi, visi tie nemiernieki tāpat ir jeņķu algotņi... tur ir vienīgā Krievijas kara bāze reģionā, kas saglabājusies vēl no PSRS laikiem un jeņķus nekas neapstādinās, lai no tās tiktu vaļā... atcerēsimies Huseinu, amerikāņi okupēja valsti, paziņojot ka Huseina rīcībā ir masu iznīcināšanas ieroči, valsts vairs nav, ar Huseina galvu futbolu paspēlēja, bet pat pierādījumus masu ieroču esamībai nu jau 10 gadu garumā neuzskata par vajadzīgu safabricēt...

Ego , pirms 11 gadiem :

"valdība ir pielietojusi kīmiskos ieročus pret saviem pretiniekiem" - izrādas ka Aivis ir labāk informēts pat par Obamu, nemaz nerunājot par citu Rietumu valstu vadītājiem, kuri par to nav tik pārliecināti

Tie atbalstīti šoreiz ir ar Al Qaeda cieši saistīti teroristu grupējumi, kurus tie paši atbalstītāji jebkurā citā vietā un laikā dēvē par visbīstamākajiem draudiem pasaules mieram un drošībai.

Pēdējās Sīrijas vēlēšanas
http://en.wikipedia.org/wiki/Syrian_parliamentary_election,_2012

Ego , pirms 11 gadiem :

"nav demokrātiski ievēlēts, šo valstu tautas nekad nav pilnvarojušas šīs personas pārstāvēt" apgalvo arī par vienu otru tuvāk esošu valsti. Nē, ne aiz robežas. Tuvāk

Ego , pirms 11 gadiem :

Arī ķīmiskie ieroči nekas ārkārtējs nav, "mūsējos" tak par to pašu laiku pa laikam apsūdz:
http://nra.lv/zinas/29113-kristovskis-pilsoniska-savieniba-nebalstis-jauno-laiku.htm
"Vācijas speciālisti ir apstiprinājuši, ka fotogrāfijas, kurās redzami ķīmisko ieroču nogalināti kurdu kaujinieki, ir īstas. Turcija jau ilgu laiku apsūdzēta par ķīmisko ieroču lietošanu pret kurdu nemierniekiem"
Drusku pakaunināja, ka neprot laikus sakopt un viss.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Jā, man ir cita informācija, jo es dzīvoju Londonā, un notikumi Sīrijā tiek plaši atspoguļoti, par tiem ziņo BBC žurnālisti, skati ir tiešām briesmīgi, redzot bērnus un janiešus raustāmies pirmsnāves konvulsijās, tā ka visi tie jūsu pretamerikāniskie spriedelējumi ir vienkārši muļķīgi, ķīmiskie ieroči tika pielietoti, tāpat kā tos savulaik pielietoja Huseina režīms, Persijas līča kara laikā, tie ir vispārzināmi fakti. Diskusija varbūt tikai par to, kas par to ir atbildīgs.

Ego , pirms 11 gadiem :

Ja pašam savā galvā nekā nav, ne lasītneprašana, ne BBC skatīšanās par gudru automātiski nepadara ;)

Ego , pirms 11 gadiem :

Nezinu gan kādu īpašo BBC tur skaties, bet vispārzināmā nebūt neapgalvo:
"valdība ir pielietojusi kīmiskos ieročus pret saviem pretiniekiem"

http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-23908846
BBC News - Syria 21 August attack: Frank Gardner on what we know
"The West says the regime used nerve gas, Syria says it was the rebels, and Russia says there is no proof either way."

Ego , pirms 11 gadiem :

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-23909192
Although there is now more detail than we had before about the attack, there is no damning proof.
Indeed, perhaps for understandable reasons, there is no proof at all - only assertions that we must take on trust. As Mr Kerry himself suggested, after Iraq trust is in short supply.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Cik labi, ka mums ir Ego, kas ir izglītots un gudrs visos jautājumos, kam ir pieejams internets, un kas prot ātri visu saguglēt un sakokpēt, un kura viedoklis ir vispareizākais, kas dzīvo viens savā pasaulē, nevienam netic, visus sauc par meļiem, un jūtas ļoti pārliecināts par savu taisnību un viedokļa pareizību. Psihiski slimiem un garīgi nestabiliem cilvēkiem vispār būtu jāliedz izmantot internetu. Jūsu rīcība ir patoloģiska! Komentārs nav nepieciešams, jo mani neinteresē jūsu viedoklis!

Ego , pirms 11 gadiem :

Jā, pie tik īsām kājām citu argumentu jau nav ;)

..................., pirms 11 gadiem :

Ego, zombētām smadzeņu paliekām fakti neko nenozīme... pat ASV valdība ir bijusi spiesta atzīt, ka Huseina rīcībā to masu iznīcināšanas līdzekļu nebija, uz kuru pamata šie iekaroja to naftas pumpētavu, bet Aivis redz zin labāk... lai tak aizstiepj uz Balto namu pierādījumus, jeņķi apzeltīs viņu par ko tādu...

Ego , pirms 11 gadiem :

Jā, bet tas nenozīmē, ka vajadzētu ļaut viņam netraucēti melot citiem.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Nīgrais, nevis bija spiesta atzīt, ka nebija masu iznīcināšanas ieroču,bet gan to,ka šādi ieroči netika atrasti,to,ka tādi bija ir vispārzināms fakts, jo Persijs līča karā tie tika izmantoti, par ko Huseins un viņa līdzgaitnieki tika pakārti, ieskaitot ķīmisko Ali, kas šos ieročus izmantoja. Ja jūs ielūkotos kartē, tad rezētu, ka Irākas teritoriju pārsvarā klāj tuksneši un Huseina režīmām bija pietiekami daudz laika, lai savu ķīmisko arsenālu noraktu, kur tas visticamāk nekad arī netiks atrasts.

apnicis šis muļķu portāls, pirms 11 gadiem :

nu nepaliksim smieklīgi, mazā aizokeāna valstele, kas savulaik lielījās ka no saviem sputņīkiem Brežņevam kabatā sīknaudu varot saskaitīt, piepeši kādā smilšainā pļavelē 10 gadu garumā pierādījumus nespēj atrast, bet okupētās valsts dabas bagātības uz savu fāterlandi izved tikai tāpēc, lai turpinātu meklēt tur ieročus?
nu atzīsti tak beidzot, ka pasaulē lielākais zaglis, slepkava un laupītājs ir nolēmis sagraut kārtējo valsti un viņu nekas neapturēs...

Ego , pirms 11 gadiem :

Jāpiebilst gan ka tie otri (un arī trešie) nemaz nav daudz baltāki un pūkaināki.
Ne Tibetā, ne Dienvidosetijā, ne Afganistānā un daudzās citās vietās nekādas dižās demokrātijas nav sadibinātas.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Atsevišķiem tautiešiem ir pagrūti ar saprašanu, latviskā nenovīdībā un skaudībā, ir aizmirsuši to, ka ASV bija praktiski vienīgā valsts, kas nekad nav atzinusi LR iekļaušanu PSRS, kas ir vienīgais garants tam, ka LR ir neatkarīga valsts un turpina tāda pastāvēt, Latvijas var būt pateicīga, ka mums ir tāds sabiedrotais, jo ja mēs nebūtu ASV sabiedrotie, tad mēs būtu Krievijas guberņa, un vienīgā oficiālā valoda LR būtu krievu valoda, tā ka nav ko gvelzt muļķības, un bārstīt pretamerikāņu saukļus!

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Un visi tie gvelzēji, kas ASV sauc par izlaupītājiem, ir aizmirsuši to, ka ne visās valstīs, kur ASV palīdzēja atbrīvoties no tirāniem, kas ilgus gadus ņirgājās un iznīcināja savus pilsoņus, bija dabas resursi. Bija arī kara darbība Dienvidslāvijā, kur vispār nav nekādu derīgo izrakteņu, kur serbi masveidā iznīcināja albāņus, un tikai pateicoties ASV iejaukšanai, tika nodibināts miers reģionā, un šīm tautām bija iespēja izveidot savas valstis.

Ego , pirms 11 gadiem :

"Dienvidslāvijā, kur vispār nav nekādu derīgo izrakteņu"

atkal īsti neiet kopā ar
"Dienvidslāvijas laikā Kosova bija slavena ar derīgajiem izrakteņiem. Tur tika iegūtas 4/5 no bijušās Dienvidslāvijas svina, cinka, vara, 2/3 polimetāla rūdas, boksītu, zelta un sudraba. Bieži vien tiek minēta ASV ieinteresētība visās šajās bagātības."

vai
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/kv.html
Natural resources:
nickel, lead, zinc, magnesium, lignite, kaolin, chrome, bauxit

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Visās pasaules valstīs ir derīgie izrakteņi, jo mēs dzīvojam uz zemes, Latvijā arī ir dolomīts, kūdra, ja labi pameklē, iespējams, ka var atrast arī ko vairāk, taču ne visās valstīs ir diktatori, kas ņirgājas par savas valsts pilsoņiem, un vēršas pret dažādām savā valstī gadsimtiem ilgi dzīvojošām etniskajām grupām. Ir ciniski slavināt un attaisnot režīmus, kas neciena cilvēku dzīvību un pamatbrīvības!

Ego , pirms 11 gadiem :

Izskatās ka viens šajā tēmā kaut ko uz to pusi patiešām arī dara :D

Ego , pirms 11 gadiem :

Jā, kuri Ēģiptē šobrīd skaitās "mūsējie"? Tie kas, nogāza iepriekšējo vai tie, kas grib gāzt pašreizējo varu - to, kas gāza iepriekšējo?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.