Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1080 skatījumi

Kāds var palīdzēt ar paypal?

Politika un valdība » Armija

PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

Jun 9, 2016: Your card issuer let us know that there is an issue with the debit or credit card linked to your PayPal account. It may have been reported lost or stolen.

Please contact your credit card company for more information.

(Your case ID for this reason is PP-004-878-894-522.)

How can I get my account access restored?
It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the time, we just need a little more information about your account or latest transactions.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Galvenais nespied ne uz kādām pogām epastā, bet ieeja paypal kontā pa taisno. Parasti visi, kas sūta tādus epastus grib nozagt naudu.
Vari arī skatīties sūtītāja lodziņā, kas sūtīja vēstuli, bet to informāciju var noviltot, labāk ielogoties paypal pat tiešo.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Saņemot jebkāda veida epastus no PayPal un citām tiešsaistes maksājumu sistēmām un kontiem, kuros glabājas jūsu bankas kontu un karšu dati, pirms jebkuras rīcības vispirms ir jāpārbauda vai konkrētā vēstule tiešām ir izsūtīta no PayPal. Apskatiet epasta adresi no kuras tā ir sūtīta, tā vietā, lai kaut ko klikšķinātu caur šo epastu, atveriet paypal konta lapu un ielogojieties pa tiešo savā interneta pārlūkā, 99 gadījumos no 100, šādām vēstulēm ar paypal nav nekāda sakara, atliek tikai ievadīt savus datus caur šo epastu un jūsu bankas konts un karte būs iztukšota.

pirms 8 gadiem  

Artūrs Jakovļevs, pirms 8 gadiem :

Vini nesuta vestuli, tas ir taja pasa majaslapa pie zvanina stav 2 zinojumi.

Artūrs Jakovļevs, pirms 8 gadiem :

https://www.paypal.com/lv/webapps/mpp/home tada izskatas majaslapa, jocigi tas ka spiez uz log in nevar ielogoties un vini pieprasija kaut kadus 4 ciparu kodus kuri maksa 1.50 paskatiijos bankas kontaa, tris reiz norava so summu... Vai busu uzravies vai ari viniem drosiba augsta limeni.

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Tā ir paypal verifikācija jaunajiem trešo valstu Paypal kontiem, tiek noņemta neliela summiņa, un jums ir jāievada precīza summa no sava konta izraksta, lai pārbaudītu īpašnieku. Man arī tā kādreiz bija ar Latvijas paypal kontu, Lielbritānijā gan viss notiek daudz vienkāršāk un PayPal saviem lietotājiem uzticas daudz vairāk.

Artūrs Jakovļevs, pirms 8 gadiem :

ka lai iznem naudu ara?

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Paypal kontā ieskaitīto naudu var izņemt tikai pievienojot paypal kredītkarti vai arī iztērēt kaut ko iegādājoties, piemēram, eBay.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Karte esot noziņot kā zagta/pazudusi, tāpēc arī bloķēta iespēja norēķināties.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.