Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1065 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ieva Brante

+1309

 
Labdien!

Atbildei uz šo jautājumu lasiet 12.klases materiālu mājas lapā uzdevumi.lv šeit - http://www.uzdevumi.lv/ExerciseRun/RunExercise?exerciseId=d4f2326f-f707-4b86-bc91-d434c2c08ab1&parentType=VirtualSchool&parentId=1147

Ieva Brante
www.brante.lv

pirms 10 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Tur ir par un ap, bet ne atbilde uz jautājumu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu tekstiņš, ko publicēja Brante ir pareizi tas, ka trūkst vidusslāņa - pamatā ir tā, jo lielāka ienākumu nevienlīdzība valstī, jo lielāka varbūtība, ka var izveidoties diktatūra, vai arī, ka revolūcijas ceļā tiek gāzta valsts pārvalde. Ir vēsturē neskaitāmi gadījumi, kuros, piemēram, lai it kā atbalstītu cilvēkus, kuri nav apmierināti ar pastāvošo iekārtu, armijas vadība nolemj ar varu pārņemt valsts struktūras, labākajā gadījumā to dara līdz brīdim, kad izsludina jaunas un demokrātiskas vēlēšanas, sliktākajā armijas vadītājs vēl pēc padsmit gadiem sēž savā krēslā.
Tehniski gan grūti mūsdienās spriest par diktatūrām, ņemot vērā, ka lielvalstu struktūru pamatos bieži vien paliek tie paši cilvēki, milzīgi uzņēmumi, dažādi grupējumi, bet formāli uz papīra var nomainīties kaut vai 100% viss parlaments.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.