Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1792 skatījumi

Cik daudz butu jaaeed 4,5 gadus vecam zeenam?Un cik buutu jaasver.Mes ar sievu domajam,ka paaraak maz eed un sver.

Grūtniecība un vecāki » Pirmklasnieks

EEd maz.Dzer daudz.dod priekshroku visaadiem suudinjiem-ciisinjiem Roltoniem un maiziiteem un pelmenjiem.Pie galda var noseedeet liidz pat 3 stundaam-Taapat neko iipashi daudz neapeedot.Augljus eed.Sver 16Kg 4,5 gadi

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Vecākiem bieži liekās,ka maz ēd,bet ja dosi ar varu,bērns var stresot un viņam tas vairs nesagādās baudu!Censties dot sabalancētu pārtiku,ja maz ēd,tad maz,bet biežāk.Atceros,ka es arī ļoti maz ēdu,bet bija pat tā,ka skolā gada laikā ne vienu reizi nesaslimu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vidējais 4.5 gadus veca zēna svars ir 18 kg. Tā, ka satraukumam nav nekāda pamata. Viss ir normas robežās. Ja bērns ēd, ir dzīvespriecīgs un apmierināts puika, tad viss ir kārtībā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sandra Glavecka

+161

 
Beerns eed tik cik vinam organisms prasa. Piemeram mana piecgadniece var nedeelu neko praatiigu neest un tad peeksni eest vienaa eeshanaa. Tam ir daudzi noteicoshie faktori:Vai beerns aug tajaa briidii,cik daudz energijas pateeree u.t.t.
Nevajag spiest eest,jo tas pie nekaa laba nenoved. No pieredzes varu teikt par vienu meiteniiti. Liidz 6-7 gadu vecumam vina praktiski neko needa,bija smalcinja un peec tam,kad saaka ar varu dziit iekshaa visu trekno beernam organisms tika sabojaats. Tagad meitenei ir 10 gadi un loti daudz liekais svars.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ir aizdomas, ka nav kaut kas kārtībā ar svaru un/vai ēšanu, vajag iet pie ārsta. 99% gadījumu izrādīsies, ka viss ir kārtībā, bet tomēr pastāv iespēja, ka tas ir simptoms kādai slimībai. Sliktākais, ko var darīt, ir nodarboties ar pašārstēšanos! Lai vai kādi būtu tie ārsti, tomēr viņi ir ar atbilstošu izglītību. Pie tam bērniem tie ir bez maksas (ir tak, ne?).

pirms 12 gadiem  

Viesturs Skudra, pirms 12 gadiem :

Dziivojam iirijaa!Pie aarsta bijaam!Vinjsh teica,ka esot vis kaartiibaa!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.