Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Neskaidrs jautājums par "Aptamil"... Galvenais, pārbaudi, lai maisījums pudelītē nebūtu sabojājies, labāk izskalo pudelīti karstā ūdenī un sagatavo jaunu porciju.

pirms 10 gadiem  

Indre Holsts, pirms 10 gadiem :

Aptimel ta ir maisijuma firma. Nopirku iepakojumu taja ir 6 pudelites jau ar gatavo maisijumu. Viena reize nespej visu izdzert. Gribetos zinat, vaI drikst ar to pasu pudeliti barot mazo pec 3 un 6 stundam ?

Zigmārs Dzenis, pirms 10 gadiem :

Šķiet, neesmu saskāries ar tādu risinājumu... Parasti bija pierasts no pulverīšiem veidot maisījumu - 6 karotītes bez kaudzes un 180ml silts ūdens.

Indre Holsts, pirms 10 gadiem :

Bet to taks visu viena reize nespej idzert vai tad ne ? Cik ilgi tad var glabat to gatavo maisijumu ?

Zigmārs Dzenis, pirms 10 gadiem :

Labāk neko neglabā... Ja redzi, ka bērns vienmēr dzer mazāk, tad taisi mazāku porciju... Bet ar vecu maisījumu labāk neriskē... Katrs bērns var ēst savādāk, nav vērts satraukties, ja Tavs bērns ēd mazāk un jūtās lieliski.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Par 3 h nekas traks nenotiks,ja nak karsts laiks un pudelīti neskat tiešie saules stari ;) -vari ielikt leduskapī un tad uzsildīt ūdenspeldē vai sildītājā

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.