Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

evija jaunzeme

+634

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 6645 skatījumi

Cik var ticet grutniecibas testiem?

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Ja pec pieciem negativiem izradas ka persona ir stavokli!!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Apsveicu jebkurā gadījumā!

pirms 14 gadiem  

мαґ١s żְ, pirms 14 gadiem :

+1

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem :

Paldies par apsveikumu, bet stavokli ir mana masa, es varbut esmu, varbut ne, testi rada negativu, bet mr jau otro menesi kavejas....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Voo Doo

+2100

 
Paaugstināts HCG līmenis urīnā liecina par grūtniecības iestāšanos (un ne tikai par to). Uz tāda principa (HCG līmeņa noteikšana) tie testi arī veidoti. Katrai sievietei un katram organismam viss notiek savādāk. Hcg līmenis citai sievietei pieaug ātrākā periodā un straujāk, citai viss notiek lēnām un pamazītiņām. Vienai sievietei HCG līmenis paaugstinās jau piektajā grūtniecības dienā, bet citai nav pietiekami paaugstinājies vēl divdesmitajā dienā. Domāju, ka tikai tāpēc rodas šie pārpratumi ar grūtniecības testiem.

pirms 14 gadiem  

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem :

Paldies, masa bija 10 nedela un tapat tests uzradija negativu, domadama ka testu varbut izpildija nepareizi, nakamaja rita uztaisija vel vienu, un tapat negativs. apmekleja arstu un se tev--stavokli jau desmit nedelas!!! Es ,kad pirku savu pirmo testu, aptieka pastastiju par masas situaciju, aptiekare man teica, ka testi neuzrada grutniecibu ja ir zems hormonu limenis..... Attiecigi mana arste man izrakstija medikamentus , kas izsauc menesreizes, bet pirms tam man tika noteikts veikt testu, jo zales, protams, nedrikst lietot ja ir iestajusies grutnieciba... Bet , ta ka mana ticamiba testiem ir loti zema, nezinu ko darit..... un ,ja gadijuma esmu stavokli, tad kadas 7 nedelas noteikti......

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Arāja

+2999

 
Pa TV stāstīja, ka vislielākā kļūdas iespēja tieši ir uz to, ka tests rāda "negatīvu" tāpēc iesaka atkārtot testu pēc kāda laiciņa. Var arī gadīties kaut kāds ražošanas brāķis, tāpēc arī iesaka testu atkārtot, ar kāda cita ražotāja grūtniecības testu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Medicīnā nekas nav 100%, bet pareizi lietojot tie testiem precizitāte skaitās deviņdesmit deviņi komats kaut kādi procenti.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Pat testiem nevar ticēt!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -6

    balsis

Liepājnieks

-1900

 
Ja interesē, šeit ir labi varianti, izvēlies savu http://fawgame.com/?rf=4c6167796e61 Nemaz nav tik grūti :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.