Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mmmmmmmmmmm

-20

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1031 skatījumi

Grūtniecība un neliela asiņošana.

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Sveicināti. Uzzināju,ka esmu stāvoklī,ārsts to apstiprināja,ir 2-3nedēļas. Pacik bērniņi mums ir un šis bija neplānoti,mēs pat izsargājāmies,tad pierakstījos uz abortu,kas ir pēc pusotras nedēļas,bet nu jau trešo dienu bija neliela asiņošana,ļoti neliela un sāpes krustos,nelielas. Ko tas varētu nozīmēt un ko man darīt? Gaidīt to aborta dienu un visu ārstiem pateikt vai uztaisīt vēl vienu testiņu? Man tā nav bijis un tiešām nezinu,ko man darīt. Iesakiet,lūdzu,kaut ko,varbūt vēl kādai tā ir bijis un ko tas nozīmēja un ko darījāt?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Principa ja Tu veletos berninju saglabat tad jau pirmaja diena vaidzeja sazinaties ar arstu, bet pie shadas situacijas tas nav tik traki. Protams no veaelibas viedoklja to protams vaidzetu izdarit. Ja asinjoshana neparsniedz ierasto meneshreizhu asinjoshanu tad tas ir ari skaidrojams shda veida, jo gadas kad meneshreizes pirmos meneshus pec grutniecibas iestashanas vel pavisam nepazud. Lai gan shada asinjoshana ir skaidrojama ar vairakiem faktoriem konsultacija ar ginekologu butu velama jebkura gadijuma kaut vai tikai lai parliecinatos ka viss ir kartiba. Butibaa, njemot vera ka sliktakais gadijums kas var but ir spontanais aborts, tad itka nav tik traki. Protams tas nav normali un jebkura gadijuma konsultacija pie arsta ir nepiecieshama.

pirms 11 gadiem  

Jānis Vekmans, pirms 11 gadiem :

Kas atiecas uz papildus testu tad ja ari tas ir bijis spontanais aborts par ko shaubos jo asinjoshana ir samera neliela. Tad hormonu limenis asinis un urina bus vel saglabajies pietiekami liels lai tests raditu pozitivi. Taka taa nav izeja.

Mmmmmmmmmmm, pirms 11 gadiem :

Nu mums te pie tā ārsta ir jāgaida veselu mēnesi,lai tiktu,pat tagad braucu uz Rīgu,bet uzdūros vīrietim,kurš tik tiešāmman ne īpaši patika un pēctam intereses pēc pameklēju informāciju par viņu un mati sacēlās,bet pieklājības pēc,es nenosaukšu viņa vārdu un iestādi... Nu tad jāmeklējas,kur var mani pieņemt... Bet kā var veikt kādu pārbaudi,jaasiņošana vēl turpinās,tikpat neliela?

Jānis Vekmans, pirms 11 gadiem :

Domaju parak nesatraucies tachu ja tas turpinas vairak par ierasto meneshreizhu dienu daudzumu es teiktu max 5 tad gan vaidzetu varbut pat zvanit atrajiem. Ceru ka tik neieslegs samaksu laigan esi grutniece un nevaidzetu. Tas ka plano abortu vinjiem nav jazina.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.