Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

anete krumina

+11

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1087 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Es jau nu ieteiktu parunāt ar mammu, bet nezin,kāda tev ir situācija šajā ziņā. Ja nav iespējas runāt ar mammu, ej tieši pie ģimenes ārsta vai ginekologa.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdis Skudre

+345

 
Man jau kā vīrietim šāds jautājums liekas pielnīgi deb*ls.. Nemaz negribu zināt ko domā normālas sievietes izlasot ko tādu..
Aizej pie Ginekaloga, ir tāds ārsts kas praktizējas augļa vecuma noteikšanā!

pirms 11 gadiem  

aina lindemane, pirms 11 gadiem :

Nevajag nu cilvēku iemīt zemē... Jautātāja noteikti ir ļoti jauna un izmisusi meitene, kas no praktiskās dzīves zina ļoti maz.

Vita Šimkūne, pirms 11 gadiem :

Bet kājas paplest gan jau māk!!!!Sastrādā muļķības jaunībā un tad visu mūžu nožēlo!Aizliegt abortus!!!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
Meitene-vai nu jauna vai veca, bet neticu, ka viņa neko nav dzirdējusi par izsargāšanos! Protams daudzas domā, ka ir pietiekami uzmanīgas, bet...gadās visādi! Es arī jauna paliku stāvoklī, bet mani ļoti atbalstīja mans puisis (tagadējais vīrs), vecāki bija PRET bērnu! Es nekādā gadījumā PIRMAJAM bērniņam netaisītu abortu (pat tad ja man nebūtu puiša un viss liecinātu, ka būs grūti...) Protams grūti būs jebkurā gadījumā, bet kuram nav bijušas grūtības??? Mēs tam visam tiekam pāri un pēc tam pašas priecājamies, ka tādas stulbas kļūdas nepieļāvām un tagad ir jau paaudzies skaists bērniņš!:))

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Tagad jau bistami taisīt sievietem abortus,jo tev injicēs zales ka nekad vairs nevarēsi ieņemt bērnu,būsi vecis bez pautiem :-D

pirms 11 gadiem  

aina lindemane, pirms 11 gadiem :

Ej,ej, nebaidi te cilvēku! Jāiet pie ginekologa, neviens cits tev nepalīdzēs.Āŗste tad arī noteiks laiku un konsultēs par aborta iespējām.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.