Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

anonims

+3977

 
  • 1

    Atbilde

  • 2 balsis
  • 1041 skatījumi

dakteru attieksme musdienas...

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Sveiki! Rakstisu siki, lai jus saprastu manu situaciju. Tatad:
Esmu grutniece-39 ned. Pedejais apmeklejums pie ginekologa bija 27.08. Mani norikoja uz usg 11.09 bet gadijas taa, ka sajaucu datumus, likas ka sodien 16.09 plkst 11:00 jabrauc ( sanak sajaucu laiku ar datumu ). Tagad zvanu uz sieviesu konsultaciju, prasu ko darit, ieteica piezvanit uz usg kabinetu, pajautat vai mani var sodien pienemt..
Zvanu uz usg kabinetu, izstastu kaa gadijas, prasu vai var mani pienemt, takaa laiks ari jau uz beigam... Atbilde bija tada: A es negribu tewi pienemt, tew bija norikojums 11 datumu, tu noguleji sawu usg, ko es tagad varu darit? Vari braukt, sedet rinda, gaidit, ja tiksi tad tiksi, ja nee tad tawa problema... Vispar man nav laika tagad telefona sarunam.
Jautajums tads -tas ir normali? Es domaju attieksme? Es saprotu, jaa ta ir mana vaina ka nokaveju, dr varbut ir tiesibas atteikt pienemt mani, bet vai tada izsmejosa toni?? Pie tam apvainot grutnieci, saraudinat. Esmu soka.

Pirms 10 gadiem

Nu jaa vispar jau musdienas viss kas notiek, ja uzbleteetu mazliet naudas, tad bez rindas pienemtu...

anonims, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Un, kur ir problēma? Jums taču pakalpojumu neatteica tikai tādēļ, ka nogulējāt savu datumu, ko pati atzināt par savu kļūdu? Jūs esat viena grūtniece, ārsta kabinetā tādu nervozu, raudošu un emocionālu grūtnieču ir simtiem, turklāt no dienas dienā. Valsts apmaksātās procedūras vienmēr būs pēc konveijera principa, tie paši ārsti, kas veic izmeklējumus, komunicē arī ar saviem pacientiem. Ja jums rindā gaidītu desmitiem citu emocionālu grūtnieču, jūs atbildētu līdzīgi. Ja vēlaties īpašu attieksmi, tad ir jādodas uz privātu klīniku, nekādas rindas nebūs, pierakstīšanos veiks speciāli nolīgts medicīnas darbinieks, kas jums laipni un nesteidzīgi paskaidros, kas un kā un par cik. Valsts apmaksāta medicīna tādu izšķērdību kā labu klientu servisu atļauties nevar.

pirms 10 gadiem  

anonims, pirms 10 gadiem :

Tiesi taa, es apzinos savu vainu, ka esmu nokavejusi, bet jautajums bij par to vai arstam nevajadzetu mazliet pieklajigak runat ar sawiem pacientiem? Jeb ja tu esi arsts, tad vari darit ka gribi un runat ka gribi, jo mes jau esam tie kas no tiem arstiem atkarigi-bez vinu palidzibas nekur... Esmu redzejusi, kaa jekabpils arsti atmaigst, kad atnak kada omite arsteties, un lai tiesam noteiktu pareizu diagnozi bikit piemaksa. Visur spelee nauda, ja tew tadas nav, tad ari attiecigi sanem arstesanu...

anonims, pirms 10 gadiem :

...ar attiecigu attieksmi.
Pie tam daudz tadu arstu, kuri vel tew palidzes atrast zarkam vietu...;)
Tapec zinot tadus arstus nav runa par rauduligumu vai emocionalitati, bet vispar par attieksmi kaa tadu no arstu puses un musdienu bezatbildiibu, jo tu kadaa meraa esi mazliet zemaks par vinju...

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Jēkabpils ārsti ir bēdīgi slaveni ar savu nekompetenci. Priecāties par pateicību ir tikai cilvēcīgi. Lielākoties pakalpojuma kvalitāte no tā nemainās, jā ja iedosiet jebkuram cilvēkam naudu vai konjaka pudeli, pretim saņemsiet smaidu un uzlabosiet ārstam vai jebkuram citam cilvēkam garastāvokli, bet tas nenozīmē, ka, ja neko nedosiet, tad ārsts speciāli darbu veiks pavirši vai neredzēs to, kas ir jāredz.

anonims, pirms 10 gadiem :

Ir bijusi ari gadijumi kad arsts redzetajam piever acis, tikai tapec ka radaas konflikts, pec tam sis cilveks tik speej arstet ielaistas slimibas...
Piem es sodien tiku bijusi pie sawas dakterites, kura mani pilniba saprata, un par to arti taa ari pateica-taada vinja ir. Sodien vnk aizgaju uz usg, kur mani pienema bez problemam...

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Prieks par jums, bet par ārstiem gan jūs runājat niekus. Ārsta profesija ir daudz vairāk nekā specialitāte, tas ir aicinājums, un neviens ārsts apzināti nevienam pacientam neko ļaunu nekad nedarīs, un acīs arī nepievērs, tās visas ir tautas pasakas. Tā kā ārsti ir tikai cilvēki, tad ir jārēķinās ar to, ka kādreiz ārsts var arī kļūdīties, tādēļ jebkuru šaubu gadījumā, der meklē cita speciālista viedokli, veikt papildus izmeklējumus, parādīties citam ārstam, utt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.