Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

maruta ilguma

+34

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1357 skatījumi

Vai pec 40 gadiem var dzemdet pilnvertigu bernu?

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Pec 40 gadiem ir iespejams dzemdet bernu?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Toms

+5644

 
Protams. Cik nav bijuši gadījumi, ka arī lielākā vecumā ir bijuši veselīgi bērni. Bet drošības pēc pirms tam ieteiktu aiziet pie ārsta un pārbaudīt savu veselību. Lai izdodas :)

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja reprodukcijas spēja nav zudusi un spējat palikt stāvoklī, tad var arī 40 gadu vecumā. Sievietei kļūstot vecākai pieaug dažādu ģenētisku mutāciju un saslimšanu riski, piemēram, piemēram, dzemdējot 40 gadu vecumā, 1 no 106 gadījumiem bērns piedzims ar Dauna sindromu. Pirms bērniņa plānošanas ir vēlams konsultēties ar savu ginekologu, pārrunāt visus plusus un mīnusus, pārbaudīt sirdi, asinsvadus, uztaisīt analīzes, noskaidrot savu holesterīna līmeni, utt. Dzemdības ir liela slodze, kam ir jāgatavojas. Pasaulē ir daudz gadījumu, kad dzemdē arī 50 gadnieces, tās gan visas ir rūpīgi uzraudzītas un plānotas dzemdības ar aktīvu ārstu iesaisti. 40 gadīgai sievietei mājas dzemdības nav piemērotas, agri ir jāstājas uzskaitē pie ginekologa, jābūt gatavai ķeizergriezienam, utt.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
1. Par dauna sindromu. Protams, ka pēc 30 gadiem vai 40 ir lielāka iespējamība, bet tā ir minimāla. Tagad uz sitienu nevaru pateikt,jāmeklē netā, bet procentuāla attiecīb starp 18 gadiem un 40 ir labi ja pusprocents.
2) dzemdības mājas apstākļos ir priekš ekstremālistiem jebkurā gadījumā, vienalga vai mātei ir 18 vai 50. Tā pat kā JEBKURAI operācijai ir iespējamas kādas komplokācijas, kaut kas var noiet greizi, kaut kā organisms var noreaģēt ne tā kā plānots, tāpat arī dzemdībās var kaut kas notikt. Un ja kas notiek mājās, tas var beigties ļoti bēdīgi. Slimnīcā tomēr ir netālu reanimācijas zāle, kāds ķirurgs kā arī palīdzīgas rokas

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.