Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ainars..

+21

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3126 skatījumi

Ko nozime para skaitli numerologijaa?

Zinātne » Astronomija un kosmoss

Pedejo nedelu laika esmu ieverojis ka no kadam 20 reizem diena kuras paskatos pulksteni, katru dienu nevienu vien reizi ieraugu 11:11vai 11:22, 18:18 vai 18:22vai 18:44, 22:22, vai 22:44, 23:23,

Tas nebutu nekas iipas, ja vien ta notiktu tieshi vienu nedelu :) nekad ieprieks to nevareju ieverot, jo tik peksni, tik biezi, ka pats brinos, un meginu atrast, varbut ir kads izskaidrojums. Googlis skaidribu neieviesa..

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man jau daudzus gadus si paradiba ir ikdienas sastavdala un darbojas 90% . 22:22; 10:10 utt. man vesta par neveiksmi, bet ,piemeram, 23:32 ; 12:21; 20:02 un tamlidzigi ,vesta par labveligu lietu iznakumu. Ka tas radas un kapec .....!!! Verojiet savu ikdienu. Varbut atradisiet viedu atbildi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maija Jana

0

 
Mani arii tagad moka sie jociigie laiki.... man tie liek justies neomuliigi, arii es mekleeju skaidrojumu.... esmu dzirdeejusi tikai vienu variantu....man teica, ja redz sos laikus 14:14, 18:18, 09:09 utt., tad lietas ko tu dari nav lietderiigas, iznieko laiku..... bet esmu to dzirdeejusi vienu reizi, mekleeju apstiprinaajumu vai veel citus variantus, bet nekaa, ceru ka atradiisu kaadu, kas man liks saprast :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Googlis skaidribu neieviesa.. Kā tad tā?

http://www.saulesjosta.lv/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=507&mode=thread&order=0&thold=0
Tiek uzskatīts, ka nepāra skaitļi ir spēcīgāki un attiecas uz vīriešu kārtu, bet sievišķie skaitļi ir pāra. Ja pāra skaitli izdala uz pusēm, nekas, izņemot tukšumu vidū nepaliek (XX XX). Nepāra skaitli nav tik viegli sadalīt un vienmēr kaut kas paliek vidū (XX X XX). Ja pie nepāra pieliek pāri, vienmēr iznāk nepāris, tas norāda, ka nepāris ir dominējošais. Tieši tāpēc arī uzskata, ka nepāris ir vīrišķais sākums, dinamika, bet pārim piemīt sievišķās īpatnības, tas ir pasīvs un uzņēmīgs.

http://www.psychic.com.au/psychic-numerology-master-numbers.htm
As a general rule odd numbers are masculine, and even numbers are feminine energies. So odd numbers create, while even numbers deal with our intuitive side.

pirms 14 gadiem  

Ainars.., pirms 14 gadiem :

Jau lasiju. Jaa, saprotu par pashiem skaitljiem. Bet skaitlu nozime dzivee? ja numerologjija daudzreiz taas fanatiem ir kaa mesidzu sanemshana, tad nekur nevareju uzinat vai tas ir kas tads uz ko japieversh uzmaniba - piem, veiksme, vai nave, vai kads notikums kursh atiecaas uz tiem laikiem...
Loti ientereseja, bet nez vai dabushu pareizo skaidrojumu :)

Māris Raugulis, pirms 14 gadiem :

Pareizā nemaz nav - tās visas labākajā gadījumā ir interpretācijas, sliktākajā - vienkārši krāpšana.

Magnesia, pirms 14 gadiem :

Man šķita, ka Ainārs domā te kaut ko citu - ka'pēc viņam regulāri sanāk redzēt pulkstenī ciparus, kas atkārtojas pa pāriem vienā vai citā secībā 22:22, 23:23 utt. Nesaku, ka nav saistīts ar pāra/nepāra ciparu enerģiju un būtību, bet tas ir mazliet par citu tēmu.
Man arī ir līdzīgi ar šo ciparu redzēšanu, bet nezinu, ko tas nozīmē.

Māris Raugulis, pirms 14 gadiem :

Tikai 3 no minētajiem ir tādi pāri, 11:22, 18:22, 18:44, 22:44 ir savādāki.

Ainars.., pirms 14 gadiem :

Nu jaa, ir savadaki, un piekritu tam - ta ir sava interpretacijas meklesana. Varu piebilst ka lidzshim to nebiju ieverojis, jo manuprat ta ieprieks nav bijis. Varu tik pateikt ka nesen atbraucu uz UK un pec kadas 1ned kops biju UK saku piedomat pie ta ka divaini tik biezi pulksteni redzet sos para ciparus, parak biezi. Bet varbut es pats parspileju, laigan zinu ka tas man ieksheji liek justies divaini!
Joprojam mekleju... :) plds par kom.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.