Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Dobroviča

+15270

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1794 skatījumi

Deja Vu

Zinātne » Astronomija un kosmoss

Gribētos uzzināt jūsu viedokli, vakar staigāju pa jaunatvērto Galeria Rīga un pēkšņi manipārņēma sajūta, ka šādu skatu jau esmu piedzīvojusi un tā jau ir bijis. Tas ilga tikai pāris mirkļus, bet sajūta jokaina. Tā man ir bijis arī agrāk, bet ne tik izteikti. Nevaru pateikt vai šo bildi jau esmu sapnī redzējusi vai kur citur, bet zinu, ka redzēta ir. Sakiet kas ta ir un vai kādam vēl tā ir gadījies.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krist

+1635

 
Ļoti interesanta tēma. Man reizēm arī tā ir.
Ir pat brīži bijuši, kad kāds cilvēks man blakus esot ir kaut ko izdarījis, vai kaut ko pateicis tādu, par kuru skaidri zinu, ka tas jau reiz agrāk ir tieši tā noticis. Ļoti interesanti tiešām.
Nu, vismaz tagadējā Galerijā Centrs it kā neviens no mums iepriekšējā dzīvē nevarētu būt bijis (pārāk mazs laiks pagājis). Bet, ļoti interesanta visa šī lieta tiešām.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Man tā ir gadījies. Pirms kāda laika notika diezgan regulāri. Kopā varbūt kādas 10 reizes mūžā...
kad interesējos par to tuvāk, atradu 2 skaidrojumus. Mistiskais skaidrojums ir tāds, ka teorētiski dvēsele dzīvo vairākas dzīves un ja nākošajā dzīvē neko neesi centies izmainīt vai uzlabot un izdzīvo visu tieši tāpat, kā iepriekšējā, tad ik pa laikam Tev šīs abas dzīves kautkādā zemapziņas līmenī pārklājas un rodas tie deja-vu.
Zinātniskais skaidrojums ir tāds, ka smadzenes ir brīnumains dabas veidojums, kas uztverto informēciju sekundes tūkstošdaļā spēj uzreiz daļēji aizmirst un nākošajā tūkstošdaļā jau uztvert kā kautko jaunu, bet tomēr kautkur redzētu. Respektīvi uztvere mazliet nogļuko un Tev liekas, ka esi jau šo ainavu kautkur redzējusi, kaut arī tas ir bijis tikai sekundes simtdaļu vai tūkstošdaļu agrāk.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es domāju,la visi sie notikumi,ko izdzivojam šaja dzivē ,jau ir notikuši.....Tadēl arī rodas šī dīvainā sajūta......Mēs sinī dzivē idzivojam to dzivi,kas ar mums jau ir bijusi. Tatad mes varam izmainīt attieksmi pret lietam,mazliet pamainīt likteni(ar lūgšanam ,meditācijām un tt). Bet pa lielam mēs neko izmainiit nevaram...viss jau ir nolemts.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.