Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
agri vai vēlu jau to tāpat uzzinās. ja gribi lai pret tevi iztutras godīgi - izturies tāpat arī pret savu darba devēju.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris

+9765

 
man draugs ir firmas iipašnieks un es jau esmu ievērojis kā viņš atlasa darbiniekus,ja tev ir kautkādas iemaņas tajā darbā uz kuru piesakies,tad tam ka esi pašnodarbinātais,nav nekāda noziime,bet ja ir ar tavām iemaņām darbā uz kuru piesakies diezgan švaki,tad gan labāk neminēt ka esi pašnodarbinātais,jo tas tajā gadiijumā aizies kā miinus,nez,var jau kautko nedaudz piefantazēt,bet čoms par kuru es teicu,lielākoties pārbauda ,vai atbilst darbinieka cv patiesiibai,varbūt vari minēt kādu firmu kura ir pārtraukusi darbību,uzrakstiit ka tur esi strādājis

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dainis Rijkuris

+140

 
Tas būtu vairāk atkarīgs no darba kāds veicams. Ja var strādāt no mājām, nav jābūt visu laiku darba devēja birojā vai telpās, nav obligāti vienmēr jāstrādā pilna darba diena - tad darba devējam būtu izdevīgāk strādāt ar pašnodarbināto. Ja darbs ir pilna laika, jāstrādā izmantojot darba devēja resursus un darba devēja telpās/birojā, darbinieku tāpat nāksies pieņemt ne kā pašnodarbināto.

pirms 11 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Nu jā, tas, ka nāksies pieņemt, ir saprotams. Es tik domāju, kā diez ir — vai darba devējam nebūs iebildumu, ka strādā vēl citur? Tāpēc nekad nevaru saprast, ir vērts to pieminēt vai nē.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.