Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2107 skatījumi

Vai tam,ka uz Zemes dzīvojuši atlanti,ir arheoloģiski pierādījumi?

Zinātne » Bioloģija

Ja ir,tad par ko "stāsta" viņu DNS?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja arī tie būtu redzēti, tad mums (mirstīgajiem) būtu daudz jautājumu. Un kamēr zinātnei nav atbilžu, tikmēr mums stāstīs , ka nav nekas tāds bijis....
Bet ja no cilvēciskās ziņkāres dzīti gribam ko vairāk zināt par Atlantu civilizāciju, tad atliek tikai "rakt". Manā skatījumā Atlanti ir pastāvējuši. Tie nevarēja pazust neko neatstājot aiz sevis un tie neizzuda vienā dienā. Atlantu pēcteči ir piedalījušies piramīdu celtniecībā. Bet to kas ir slēpts zem okeāna ūdeņiem mums nerāda, bet Ēģiptes piramīdu celtniecību piedēvē mūsu civilizācijas pirmsākumam! Bet kā to varēja paveikt bez augsti attīstītām tehnoloģijām? Piemēram 30 - 40 tonnu smagiem precīzi iegūtiem klinšu bluķiem.
Ar laiku cilvēki uzzinās vairāk par Atlantiem, par Lemūriešiem un varbūt arī vēl par vecākām un citu pasauļu civilizācijām!

pirms 13 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 13 gadiem :

Paldies par tiešām jauko atbildi! Tiešām mēs(mirstīgie) Brīžiem gribam zināt vēl un vēl...Man prieks,ka cilvēki Domā :)!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nē, nav.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Piramīdas cilvēki necēla. Ja ar mūsdienu tehnoloģijām nav iespējams uzcelt piramīdas, tad pirms tūkstošiem gadu arī nevarēja.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Nu nevajag novērtēt tik zemu senās kultūras. Tas, ka mūsdienās ir izdomāts "viss" un senatnē tādu lietu nebija, nenozīmē, ka tagad mēs zinām visu, kas bija zināms toreiz.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Renārs Millers

+1799

 
Ir atrasti neizskaidrojami arheoloģiskie atradumi bet vai tie ir no iepriekšējām civilizācijām spriediet paši.. es domāju ka jā..

http://www.spoki.lv/soks/Milzigs-skelets-atrakts-Indijas/179744

esmu skatījies arī citus rakstus bet tg nevaru uzraiz pateikt kur viņus var atrast, bet googles tantē noteikti kkas ir...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Atlantīda dažos teikumos pieminēta 2 Platona darbos. Pārējais viss ir dažādi minējumi, šaubīgi atradumi un mazpamatoti secinājumi, dažādas hipotēzes un sacerējumi, kas piedēvēti vai veltīti atlantu civilizācijai.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.