Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1995 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
O asins grupa ir visvecākā asinsgrupa, kas radusies apmēram 40 000 gadus pirms Kristus. Cilvēki ar šo asinsgrupu ir gaļēdāji. Personām ar šo asinsgrupu labai veselībai ir nepieciešami dzīvnieku izcelsmes proteīni, dārzeņi un augļi. Pateicoties gremošanas sistēmas īpatnībām, ogļhidrātu un piena produktu uzņemšanu ir jāsamazina līdz minimumam, jo tos organisms nespēj pārstrādāt pietiekami labi. Viņu kuņģī rodas daudz sālsskābes, kas palīdz pārstrādāt dzivnieku izcelsmes proteīnus, bet nav ieteicama kafija, jo kafija veicina vēl vairāk kuņģa skābes veidošanos, kas var izraisīt kuņģa čūlas. Tā vietā jāizvēlas vairāk zaļās tējas (melnā tēja arī nav ieteicama). Tāpat arī ir ļoti nepieciešamas fiziskas aktivitātes, jo vairāk un smagāk šīs grupas cilvēki strādā, trenējas, vingro, jo labāka ir to sirdsdarbība un pašsajūta.

pirms 13 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 13 gadiem :

iZCILI LABA ATBILDE!!! Nu,bet noteikti tie,kuriem ir antigēns HLA DR2 drīkst ēst končas,dzert kafiju(lai neopiemetas aizkuņģa dziedzera cancer,arī melnās tējas teīns der šiem DR2. V ingrot gan vajag VISIEM un nevajag pīpēt:). Tiešām,paldies par atbildi!

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Par tām končām gan varētu pastrīdēties. Ja mēs runājam no uztura bagātības viedokļa, tad konču vietā labāk ir izvēlēties šokolādi, kas ir izgatavota no kakao pupiņām no kakako koka un ir dabīgs produkts, kas satur visas auga veselīgās sastāvdaļas un minerālus (varu, dzelzi, cinku un magniju), kā arī īpašus antioksidantus, kurus sauc par polifenoliem.

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

Kur Tu šito izrāvi??? Izrādās esmu senasiņu darba zirgs - gaļēdājs... :oDDD

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tie ir daudzi zinātnisku pētījumu rezultāti.Zinot cilvēka asinsgrupu ir iespējams pateikt gan to, kas šim cilvēkam ir jāēd,gan kā jādzīvo, lai sasniegtu dziļu vecumu un justos labi un izvairītos no slimībām,kas apdraud šīs asisngrupas cilvēkus. Diemžēl,asinsgrupa neietekmē mūsu garšu & patiku un tas,kas mums garšo ne vienmēr mums ir vajadzīgs, tāpat arī nav pietiekami plašas informācijas par šo tēmu, katrs ražotājs lobē savus priduktus un izstrādājumus, bet mediķiem tas sen nav nekāds noslēpums.

Ilze Zundāne, pirms 13 gadiem :

Mana vecmāmiņa no mammas puses nodzīvoja 92 gadus un lietoja ļooti daudz cukura,tā kā tomēr tik traki ar tiem saldumiem nav :). Mana mamma gan ir tipisks gaļēdājs un savos 83 gados rok zemi,pļauj utt.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Cilvēka organisms ir pietiekami sarežģīts mehānisms, kuru ietekmē ne tikai tā asinsgrupa, bet ļoti daudzi citi faktori, kuri paildzina vai samazina mūsu dzīves ilgumu. Mūsu imūnsistēma ir unikāla un spēj tikt galā praktiski ar jebkuru vīrusu un problēmu, ja vien mēs ļaujam tai strādāt un protam aktivizēt sava organisma aizsargmehānismus, taču cilvēks parasti nekas nemirst tādēļ, ka saslimst ar vienu noteiktu kaiti, tas parasti ir slimību kopums, kas mūs nogalina.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
asins grupas: kopā ap 30 sistēmu, t.sk. populārās ABO, MNS, Rh, kas dažādi kombinējas. Iedzimst neatkarīgi no gremošanas īpatnībām. Tomēr daži antigēni varētu ietekmēt arī bioķīmiju. Ir statistiski noteikta dažu ABO asins grupu paaugstināta imunitāte pret baktēriju epidēmijām (mēri, bakām, sifilisu).

No Wiki: A popular belief in Japan is that a person's ABO blood type is predictive of their personality, character, and compatibility with others. This belief is also widespread elsewhere in Asia, notably Taiwan.[37] Deriving from ideas of historical scientific racism, the theory reached Japan in a 1927 psychologist's report, and the militarist government of the time commissioned a study aimed at breeding better soldiers.[37] The fad faded in the 1930s due to its unscientific basis. The theory has long since been rejected by scientists, but it was revived in the 1970s by Masahiko Nomi, a broadcaster who had no medical background.[37]

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.