Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris Zustrups

+229

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 7075 skatījumi

Piracetam, Lucetam, Nootropil. Kāda ir atšķirība?

Zinātne » Medicīna

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Treidneims atšķiras. Kurš ir brends un kurš — generic, — nepateikšu. Šādās zālēs neorientējos.

Un mums jau nav tāds Piracetam, man šķiet. Varbūt kļūdos. Bet man liekas, ka pie mums ES ir Lucetam un Nootropil, plus vēl kaut kas uz to pusi.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Starp citu, reizēm brends ir tiešām labāks, nekā lētās alternatīvas. Tas droši vien ir atkarīgs no blakusvielām utt. Jo, piemēram, cik zinu, no generic bupropion cilvēki vemstās un ir tik daudz blakusefektu, ka apdirsties var, savukārt Wellbutrin ir krietni dārgāks, taču daudz labāk panesams.

Nu tas skatoties, kādas zāles. C vitamīnu jau pohuj, kāda ražojuma dzert. :D

Andris Zustrups, pirms 12 gadiem :

Mums ir Piracetam, pats dzeru. Iepriekš dzēru Lucetamu un šķita, ka bija efektīvāks, lai gan aktīvā viela ir viena. Nākamo mēģināšu Nootropilu, tas esot labākais, lai gan teorētiski atšķirībai nevajadzētu būt.
Redzēsim, vai brendam nootropiskajos ir nozīme.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Tur jau tā lieta — teorētiski tiešām atšķirībai nevajadzētu būt, bet ir. Katrā ziņā es to esmu pats uz savas ādas izbaudījis. Aizpagaišgad kādu laiku dzēru Latvijā ražoto Alprazolam un pēc tam pārgāju uz brendu Xanax un efekts pavisam cits. Daudz mazāka miegainība, utt.

Tas pats ir ar vietējo Acetilsalicilskābi (cena 0,24 Ls) un oriģinālo brendu Bayer Aspirin (cena ap 2,50 Ls). Iedzerot oriģinālo un apguļoties gultā, tu pilnīgi jūti, kā tās galvassāpes iet prom. :DDD

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ražotājā ir atšķirība. Vienas un tās pašas zāles saliktas paciņā un iespējams sakomplektētas ar pildvielām (saldinātāji, krāsvielas, kaļķis utt) no dažādiem ražotājiem. Aktīvā viela viena un tā pati. Labi ka pārtikas industrijā tā nav, kā zāļu anarhijas pilnajā industrijā. Citādi piens sauktos piens, blakus tas pats piens sauktos nākls, vēl blakus cita ražotāja piens sauktos jogls. Un tavs psihiatrs tev par katru cenu liktu dzert dārgāko - joglu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Atšķiras devas-Piracetamam visbiežāk ir 200 mg, Nootropilam 400 mg, bet Lucetamam-800 mg, līdz ar to tas arī ir materiāli visizdevīgākais, jo var dalīt uz pusēm. Standartdeva parasti ir 400 mg.

pirms 12 gadiem  

Andris Zustrups, pirms 12 gadiem :

Cik man zināms, Piracetāmam ir tikai 400 mg. Lucetamam ir gan 400, gan 800, gan 1200 mg un uz Nootropilu attiecas tas pats.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.