Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 927 skatījumi

Dzīvoklis policijas uzskaitē?

Socialās zinātnes » Brīvdienas

Čau :)
Dzīvoju kopīpašumā. Ir mājas vecākā, kas vienmēr labi čakarē ar daudz ko nesaprotamu.
Nesaprotu, vai var būt dzīvoklis policijas uzskaitē? Pirmo reizi ko tādu dzirdu. Labu laiku pie manis nav rādījusies policija.
Neviens man never aizliegt saukt draugus pie sevis vakarā un nedaudz atpūsties. Pat mūziku skaļi neklausoties. Ļoti krīt uz nerviem !

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ieva D

+7100

 
hmm, ko nozīmē - uzskaitē? domā, viņiem ir tāds saraksts '"ļoti sliktie dzīvokļi, par kuriem ir ziņojušas mājas vecākās" :) diezin vai. policija reaģē uz iesniegumiem/ziņojumiem.
zinu, ka viņiem ir tāds iekšējs reģistrs, kur kuru var atrast - alternatīvā adresu db, bet tas nav tas.
ja tiešām Tu esi balts/pūkains un vēlāk par 23:00 konci nerīko, paprasi tai vecākajai, kad viņa ir rakstījusi policijai iesniegumu... un ja viņa neesot, tad lai, pardon, shut up, citādi rakstīsi pats par iebiedēšanu :):):)

pirms 11 gadiem  

Edgars...★ ivanovs.... , pirms 11 gadiem :

Paldies par atbildi :)
Tā jau domāju, ka mani čakarē.

Tik balts un pūkains gan es neesmu.. Tāpat var jau saprast, ka viņiem tikai patīk piekasīties

Edgars...★ ivanovs.... , pirms 11 gadiem :

Vakarnakt reāli man visus ciemiņus dzen prom..

Oto , pirms 11 gadiem :

Ar šo uzmanīgi, jo kopš policijai vairs nav obligāti jāmēra trokšņu līmenis, tad pietiek ar pāris kaimiņu iesniegumu, ka traucē ar troksni, atbrauks Pašvaldības Policija un varēsi maksāt sodu. Tā kā vismaz ar pārējiem kaimiņiem sarunā pa labam, un ja ir kāds tusiņš laicīgi piekodini un aiznes končas vai citādi pielabinies. Kopīpašums tomēr nav privātīpašums un jāmāk sadzīvot.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Irina

+2096

 
Ja saki, ka aicini cilvēkus, daudz draugus vakarā. Visticamāk, ka troksnis rodas, kaut vai no Tavas tarkšķēšanas ar draugiem.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Irina

+2096

 
Ir dzīvokļi, kuri ir Policijas uzskaitē.
Tas ir tad, ja ir daudz sūdzības un rakstīti iesniegumi Policijā.
Tad Tavs dzīvoklis pēc Policijas komisijas vērtējuma var nonākt uzskaitē, kur Policija regulāri patrulēs.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

BlackMonah

+500

 
Policijai slikto dzīvokļu uzskaite nav. Mājas vecāko par iebiedēšanu pie atbildības nesauks, nav tāda likuma termina, ka draudēšana ar policijas izsaukšanu ir draudi vai iebiedēšana. Bet par to ka Tu traucē kaimiņiem mieru Tu vari dabūt prāvus sodiņus un galvenais ka sodu vari dabūt pa katru tusiņu. Ja tantuki zinātu, tad par katru tusiņu viņas varētu uzrakstīt vismaz divus iesniegumus par vienu fajtu un rezultātā Tev protokols un sods. Ir pat tāda lieta, ka likumā vairs nav normas līdz plkst.23:00 vari trokšņot. Tagad ir tā, ka pat dienas laikā Tu nevari maukt muzonu uz klapi, jo ja man traucē, tad es aizeju Tev to pateikt un ja Tev pofig, tad izsaucu pašvaldības policiju, iesniegums un Tev atkal protokols un sods. Tā kā domā ko dari un kā atpūties, jo ja tantuki kļūs zinīgāki, tad Tu kļūsi nabagāks.Labāk nopērc māju kur tuvākie kaimiņi 1km attālumā un dod vaļā cik uzziet. Lai veicas.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.