Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2101 skatījumi

Kāds ir paniekojies ar šo?

Sports » Riteņbraukšana

Laukā ir slidens un doma nepakrist,tādēļ skrūvējam riepā iekšā tērauda skrūves!Protams apakšpuse,lai nepārsit kameru liekam polsterējumu(otra riepa bez tērauda stieples,u.t.t).

http://foto2.inbox.lv/jaciks/Radzes/IMG-4168.jpg

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Es vēl skolā gāju kādā 4 klasē, 1994 gadā, Pēc Rīgas motormuzeja saskatījos uz Ledus sacīkšu mociem. un izdomāju izdarīt to pašu tikai ar kancelejs Knopkām. Izskatijās jau super. bet ķeza iznaca kad tomēr paslīdēju un pats uzgūlos riepai virsū. Uzreiz nāca saprašana kāpēc teim močiem virsū tādi nopietni aizsargi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Tad jau sanāk, ka uz katra diska ir pa 2 riepām, ja es pareizi sapratu. Es pagaidām mierīgi iztieku ar parastajām riepām un nemaz nekrītu. Vienīgais ko es esmu izdarījis ir ielikta vēl viena gareniski pārgriezta kamera bez ventiļa pa virsu esošajai, lai pārāk bieži nesadur riepas. Doma par braukšanu ziemā ir apsveicama neatkarīgi no tā, cik daudz naglas ir riepās.

pirms 14 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Sanāk gan,bet var likt kā saka otru kameru bez ventiļa,kā man ir priekšējam ratam!Var likt cūkādas materiālu,kurš ir domāts zirgu iemauktiem.Pagaidām man labi kalpo durvju blīvgumija(lielākā),zem tās sudraba ūdens necaurlaidīgais skočs un virspusē atkal tas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pieļauju ka braucot tās skrūves vienalga sadzīs uz iekšu.Var jau mēģināt,bet tad jādzen riepās kārtīgs spiediens.Ar tām 3 - 3,5 atmosfērām noteikti nepietiks.

pirms 14 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Pietiek ar 3,5 atmosfērām,ja brauc tikai pa ledu vai sniegu,bet,ja gadās pliks ciets ceļa segums,tad tās skrūves ir pa garām,vienkārši jāsmirģelē īsākas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
man liekas, ka labāk skrūvēt skrūves ar uzgriežņiem uz āru un iekšpusē likt vēl vienu kameras kārtu, lai skrūvju galviņas nepārrīvē kameru.

pirms 14 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Būs diezgan smags tas rats!Priekšējo ratu jau gatavu ar 178 montāžas skrūvēm nosvēru un sanāca 2,5 kg.Pakaļējais 3 kg.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.