Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ēriks

+4393

 
100 nav daudz. derēs praktiski jebkurš velo, tikai jānopēr un jāuzliek riepas bez protektora. Uz muguras somu gan neliec, nopērc bagažnieku. Tā ir baigi svarīga štelle. Uz muguras var tikai pāris kilogramus likt citādi nobeigsies ātri vien.

pirms 10 gadiem  

Jānis Zuļķis, pirms 10 gadiem :

Paldies par atbildi. Jā, tā soma noteikti jāliek uz bagāžnieka, tikai, ja vēlos likt lielās riepas, tad vajag citu riteni, ne to, kas man ir, bet tajā pašā laikā jautājums, kur dabūt tos bagāžniekus, it kā jau pats var uztaisīt, bet, ja vēlos nopirkt, tad noteikti uz velo veikalu laikam.

Ēriks, pirms 10 gadiem :

Jap, velo veikalā. Kādu tik vēlies. Netaisi pats gan :D Ja jau liela tā ceļošana, tad ļoti ērtas ir tās sānu somas (var pat pa kādiem 10 eiro nopirk)

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

100km nav daudz,bet vairāk arī nevajag,jo savādāk neatliks laika pa ceļam ko apskatīt.Mans pagājušās vasaras brauciens Roja-Krustu kalns(Lietuva)-Roja.Tas viss 2 dienās.Šā brauciena iemesls bija tikai galamēŗķis,bet ja gribētu kur pa ceļam vēl iebraukt,aplūkot tas nebūtu iespējams,jo neatliktu laiks.Un lielākā kļūda un pārbaudījums,ka braucu ar sporta sēdekli.Tā būtu viena no galvenajām lietām,par ko laikus padomāt.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

Par mugursomu pilnīga taisnība.Un mana brauciena ortā kļūda,jo pirmā kas to izjutīs būs tava pakaļa.Un šīsvasaras braucienos noteikti nevazāšu līdzi neko lieku.Pilnīgi pietiek ar pašu nepieciešamāko,velo atslēgām ja kas atgadās,kādai maiņas drēbei un protams nauda.Pārējo visu var dabūt pa ceļam,gan naktsmājas gan krogā paēst.Arī velosipēds nebūs tik smagnējs,un bs vieglāk vadāms.

Ivars, pirms 10 gadiem :

Jā, sēdekli vajag platu, ādas, ar caurumiem gaisa piekļuvei un galvenais - uz atsperēm, lai ceļa nelīdzenumi nesit pa dibenu.

Jānis Zuļķis, pirms 10 gadiem :

Nu, skaidrs, paldies par lieliskajiem padomiem. :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars

+4247

 
Patiesi, ar mugursomu uz muguras parasti neviens ar velosipēdu neceļo. Visērtākā būtu speciāla bagāžas velosoma. Taču, ja ir nepiemērots bagāžnieks (par īsu), tad papēži sitas pret somām. Ne mazāk svarīga ir stūre. Tai jābūt ar iespēju mainīt muguras saliekumu.

pirms 10 gadiem  

Ivars, pirms 10 gadiem :

= es domāju stūri, ko var turēt dažādi, kā piem. šeit: multifunkcionālā stūre http://www.bap.lv/index.php?page=253

Jānis Zuļķis, pirms 10 gadiem :

Paldies!
Uz 40km braucieniem jau to nejūt, bet, ja vairākas dienas jāmin 100, varētu būt problēmas.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Jānis Bāliņš

+5436

 
Ja nezini, kāds velosipēds labāks, visticamāk maz vai nemaz neesi ar velosipēdu braucis. Jebkuru velosipēdu jāmin būs tev pašam. Neticu ka bez nopietna treniņa 100km ar mugursomu uz muguras dienā pieveiksi.
Par tevi interesojošo velosipēda variantu jautā veikalos. Pārdevējs piedāvās vajadzīgo.

pirms 10 gadiem  

Jānis Zuļķis, pirms 10 gadiem :

Es katru vasaru minu ar savu veco riteni 20km uz Jūru bez problēmām, arī daudz skrienu, plaušas un sirds nestreikos. Tas velosipēds gan man ir tāds vecs ar super smagu rāmi, kā jau kādreiz jauniešiem dāvināja viņus...
Par veikaliem, nu, es veikalā to riteni nepirkšu, tās cenas mani biedē. :)

Jānis Zuļķis, pirms 10 gadiem :

Nu, tos 20 km uz vienu pusi, nedaudz laika pie jūras un tad to pašu atpakaļ. Dienā 100 km noteikti pieveikšu, ar pārtraukumiem bez problēmām, vasarā dienas garas. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.