Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Dobroviča

+15270

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1665 skatījumi

Vai tiešām mēs latvieši esam tādi nūģi?

Sports » Hokejs

Gribēju padalīties savās pārdomās un uzzināt jūsu viedokli. Vakar biju uz hokeja spēli HK "Rīga" - Krasnaja armija. Zināju jau, ka pretinieka komanda ir spēcīga un spēle būs interesanta. Zāle bija pila un vienā zāes stūrī bija neliels bariņš ar krievu līdzjutējiem. Apm. cilvēki 10 varbūt vairāk. Mūsu pastāvīgie fani nebija ieradušies, līdz ar to no līdzjutējiem liela aktivitāte nebija manāma. Tai pašā laikā krievu komandas līdzjutēji pieskandēja pilnu zāli, pretī saņemot....nevis mūsu uzsaucienus un līdzjušanu rīgas komandai, bet palamas un mājās sūtīšanu. Ar tekstiem - zatkņis un jeģ damoj u.t.t. Lielākā daļa zāles skatījas nevis hokeju, bet ar baltu aci uz šo čupiņu ar krievu faniem.
Godīgi...es sajutos neērti, tā vietā, lai parādītu, ka mēs pārliecinoši atbalstam savējos, mēs noķengājam ciemiņus. Viņi jau arī ir fani tikai savai komandai. Nedomāju, ka kādā valstī mēs ar tik nepatīkami tiekam sagaidīti kā hokeja fani.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tas ir izglītības līmenis, kas mūsu vidējam aritmētiskajam iedzīvotājam, diemžēl, ir nožēlojamā līmenī. Tiem, kas tankā: nav domāts, kāds papīrs kabatā - arī ar augstskolas izglītību mums ir neskaitāmi indivīdi, kuru redzesloks ir apbrīnojami šaurs un netiek atspoguļots vienīgi NREM miegā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu fani nav cilvēki, tie ir sevišķi radījumi! Kā tad sitāsa savā starpā komandu fani? Tas ir tāds stils un veids kā izlādēt savu enerģiju. Aiz halles durvīm viņi būs jau aizmirsuši, kam bļāva, ka lai vācās prom. Man pazīstami fani bļauj-tiesnesi ziepēs! Tu domā, ka viņi tiešām taisās no viņa vārīt ziepes? Es domāju, ka latviešus arī Krievijā nomētātu.. Es ,protams, viņu uzvedību neaizstāvu, bet stadionos tā ir norma.

pirms 13 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Jā, es pati tiesnešiem esmu bļāvusi, bet šis gadījums bija drusku savādāks,tā attieksme nebija ka pret faniem, bet apmerām tā, ko tu krievs te esi atvilcies un vēl bļausties. Uzskatu, ka bez tiem apvainojumiem varēja iztikt.

Niks, pirms 13 gadiem :

Tu jau pati atbildēji: "mūsu pastāvīgie fani nebija ieradušies".
Salašņas ir visur.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.