Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1281 skatījumi

Injekcijas celim

Sports » Skriešana

Varbūt nav īstā vieta šādam jautājumam,bet varbūt kādam jau ir pieredze:)
Pēc ceļa operācijas(meniska artroskopija,kas bija 2 gadi atpakaļ),tagad pēc sporta nodarbībām,slodzes,celis atkal paliek nepatīkami jūtīgs.Traumatologs ieteica hialuronskābes injekcijas Hyalgan.Tikai kur garantija,ka tas palīdzēs?Būs tikai izmesta nauda.Ir dzirdēts,ka parastā blokāde arī reizēm palīdz.Varbūt kāds ir izmēģinājis izslavēto cilmes šūnu terapiju?
Viens ir ko iesaka dakteris,kas var būt arī viņā labdara-sponsora ieteiktas zāles,kur ražotāji sola brīnumus.Pavisam kas cits kāda cilvēka paša pieredze un rezultāts kā tas darbojas dzīvē.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Dīvains cilvēciņš, ja jums ārsts ir parakstījis hialuronskābes injekcijas, tad ir jāveic hialuronskābes injekcijas, nevis jāgaida, lai kāds ar traktorista tiesībām vai grāmatveža kvalifikāciju jums ieteiks kaut ko citu. Lai kļūtu par ārstu - konsultantu ir jāstudē vismaz 6 gadi un patstāvīgi var sākt praktizēt ne ātrāk par 8-10 gadiem. Neviens ārsts nekad savam pacientam neparakstīs medikamentus, kas tam nav piemēroti. Ārstu darbību tiek stingri kontrolēta, tā ka jūsu bažām nav pilnīgi nekāda pamata. Tas par ko jūs runājat attiecas tikai uz vitamīniem un pārtikas piedevām, kuru lietošanai nav nekādas terapeitiskas ietekmes. Ja interesē vairāk par hialuronskābes injekcijām, pameklējiet internetā, visus jautājumus un savas bažas ir jāpārrunā ar savu ģimenes ārstu vai konsultantu. http://www.orto.lv/lv/pakalpojumi/specializacijas/celis/hialuronskabes-injicesana

pirms 7 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 7 gadiem :

Kur tu izrāvi ka man vajag ko citu:D nav nekas cits kas šajā gadījumā man var līdzēt!Endoprotezēšana,bet tas ir cits stāsts...Man vajag to variantu,kas dod labāko efektu.Un kā redzi,tomēr dakteru viedokļi atšķiras.Pakonsultējos vēl pie viena ārsta-ķirurga.Ieteica sākumā izmēģināt blokādes,kas daudzos gadījumos tikpat efektīvas,kā dārgās hialuronskābes,kur nedod tāpat garantijas ka palīdzēs.Tā man arī pateica:gribi izmest naudu vējā bez garantijām,tava izvēle,bet var sākt arī ar ko lētāku.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 7 gadiem :

Pie tam varēja jau piedāvāt Durolane vai Athrum,kas man sanāktu stipri lētāk.Vai cilmes šūnu injekciju,kas arī būtu lētāk.
Ģimenes ārsts šādos jautājumos diemžēl nevar līdzēt.Un Orto klīnika arī nebūs pareizā izvēle:) ja nu vien tādā gadījumā ka naudas nav kur likt...

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Tas, ka konsultējaties pie vairākiem speciālistiem ir labi. Ārstu konsīlijs vienmēr ir labāk nekā siena speciālista viedoklis. Visas problēmas sākas tad, kad pacients neizrunā visu līdz galam, izdara pārsteidzīgus spriedumus, un pēc tam meklē cites variants, tērējot gan savu laiku, gan nervus. Ja jūs būtu dim pašam speciālistam jautājuši vai pastāv citas lētākas alternatīvas, vai ir vēl kaut kas, ko var pamēģināt pirms ķeršanās pie dārgāka varianta, visu būtu visticamāk atrsinājuši pie šī paša

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

speciālista un aiztaupījuši sev laiku, nervus un naudu.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 7 gadiem :

Lieta tāda,ka tas pacients jau nevar zināt par tām citām iespējām,ja ārsts pats to nepiedāvā.Un ne pacienta pienākums ir to darīt,ja es maksāju 35 eur par ārsta konsultāciju.Lai gan ar ģimenes ārstiem,vismaz mazpilsētās,pagastos jau vēl bēdīgāk,tiem nav ne saprašanas ne zināšanu un ne intereses kaut kādas iespējas piedāvāt efektīvākai ārstēšanai.

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Ārstu pienākums nav piedāvāt vislētāko metodi, bet gan pēc ārsta uzskatiem visiedarbīgāko un atbilstošāko. Par savu veselību atbildība ir jāuzņemas pašam pacientam, ja pacients zina, ka viņa finansiālās iespējas ir ierobežotas, tad ir tikai loģiski, ka pacients sīki un smalki izjautā savu ārstējošo ārstu, tai skaitā arī par visām procedūru izmaksām. Ja pakalpojums ir dārgs, vienmēr var ārstam jautāt vai nepastāv kaut kas cits, līdzvērtīgs, mazāk invazīvs, utt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.