Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Krizantēma

+2509

 
  • 30

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 5450 skatījumi

 

Atbildes (30)

 
Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Mana paziņa stādā uz prāmja, tā teica, ka pirmo reizi pēc divām pavadītām dienām uz prāmja, esot izkāpusi Rīgā ostā un streipuļojusi pa ielu.Jūras slimība jau saistās ar riktīgu nelabumu, jo cilvēkam problēmas ar vestibulāro aparātu.Uz ielas jau nav nelabi, tikai cilvēks ,ja nav pieradis, tad pēc vairāku dienu šūpošanas, cilvēkam zemapziņā vēl sajūta, ka cieta zeme šūpojas zem kājām.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Vineta

+872

 
tā jau vairs nav jūras, bet gan zemes slimība :D

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Erman Mari

+60

 
Jūras slimība (nelabums transporta līdzekļos)
Dažiem cilvēkiem ceļošana lidmašīnā, automašīnā vai arī kuģī izraisa nelabumu, vemšanu un vājumu. Šāda stāvokļa cēlonis pirmām kārtām ir neapzinātas bailes. Jums taču nākas pamest ierasto un drošo vietu. Rodas bailes no nezināmā. Būs jāpārstrādā un jāsagremo jaunie iespaidi. Un tas ne vienmēr ir tik vienkārši.
Otrkārt, ceļojuma laikā ir jāuzticas tam cilvēkam, kurš atrodas pie stūres vai pie stūres rata. Starp citu, vai esat ievērojuši tādu īpatnību? Tas, kurš atrodas pie stūres, no šīs slimības necieš. Tāpēc ka viņš pārvalda situāciju. Tāda paša iemesla dēļ nelabi nekļūst vilcienā, jo tas brauc pa stingri noteiktu maršrutu un nevar no tā novirzīties. Turklāt valda uzskats, ka vilciens ir pats drošākais transporta līdzeklis.
Lai tiktu galā ar šo problēmu, iemācieties uzticēties. Uzticēt savu dzīvību tam, kurš atrodas pie stūres. Bet vispirms- uzticēties sev pašam. Atslābinieties un ļaujiet notikumiem ritēt savu gaitu. Gluži vienkārši bau

pirms 12 gadiem  

Erman Mari, pirms 12 gadiem :

Gluži vienkārši baudiet jaunos iespaidus. Jūs taču ceļojat savā pasaulē. Un ceļojumā jūs uzzināt daudz ko jaunu vispirms paši par sevi. Kad jūs to sapratīsiet, visas bailes izzudīs un radīsies ziņkārība.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Cilvēka organisms pielāgojas pie pārmaiņām, kad ir straujas apstākļu izmaiņas, arī organisms liek par sevi parupēties. Ja tā ir notiek ilgstoši un vairākkārt ieteiktu apmeklēt dakteri.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ja esi ilgi bijis uz kuga, tavs kermenis pielagojas tam. velak, nokapjot no kuga, tu nespej pielagoties. Juras slimiba ir nespeja pielagoties parmainam.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Ešš

+40

 
Tam ir saistība ar vestibulāro aparātu. Pats esmu ilgstoši strādājis uz pacēlāja lielā augstumā kur tas pēc paša radītas vai vēja radītas inerces šūpojās. Organisms tam smuki pielāgojās un esot tur augšā svārstības vairs nejūti, bet pēc pāris stundām atgriežoties uz zemes grīļošanās, neliela streipuļošana ir novērojama. Līdzīgi arī ir uz kuģa un turklāt katram tas ir dikti individuāli.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

t;a jau vairs nav jūras slimība, ir atkarīgs, ko esi darījis uz kuģa un cik ilgu laiku pavadījis uz tā, vairāk liekas ka tās varētu būt straujas pārmaiņas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
novārdzināts organisms, sliktas kvalitātes alkohols, treknas pusdienas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Armands Bite

+126

 
Var piemesties, tas izskaidrojams ar to, ka katram mums galvā blakus auss gliemezītim ir tāds dobums ar šķidrumu, kas atbild par tavu līdzsvaru, ilglaicīgi jūrā šūpojoties šis "līdzsvara" šķidrums sasvārstās un izkāpjot uz saszemes vēl šūpojas radot reiboņus un nelabu dūšu. Vienkāršāk, diemžēl, nevaru izskaidrot.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

RENĀTE ŠULCA

+107

 
Tā nav jūras slimība,ar mani tāpat ir atgadījies,reibonis bija divas dienas,tad pats no sevis pārgāja!:)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.