Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uģis Babāns

+10

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 886 skatījumi

nepilngadīgs(17gadi) ar prāmi uz Helsinkiem

Ceļošana » Kuģošana

Vēlos šo svētdien aizbraukt uz Helsinkiem no Tallinas ar Tallink prāmi, bet nesaprotu vai mani laidīs uz prāmja bez pieaugušā vai notariāla apstiprinājuma ? Kāds var kko vairāk pastāstīt?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, nelaidīs. Prāmju noteikumi ir daudz stingrāki nekā lidojumiem un papildus pie notāra apliecinātai vecāku piekrišanai izbraukt uz ārzemēm, 15-17 gadus veciem pusaudžiem ceļojot vieniem pašiem vēl ir nepieciešama īpaša veidlapa, kuru ir aizpildījuši vecāki, dodot gan savu piekrišanu ceļojumam ar konkrētu prāmi, gan arī norādot personas, kas nepilngadīgo pavadīs un sagaidīs jūras otrā pusē. Veidlapa ir atrodama šeit: http://bit.ly/1KmL2fc

pirms 9 gadiem  

Uģis Babāns, pirms 9 gadiem :

Es itkā tikko zvaniju notāram un viņš teica, ka jāizpilda tikai veidlapa, itkā apliecinājumu nevajag. Neko nevar saprast, tik daudz dažveidīgu viedokļu... Negribās palikt pie ostas un noskatīties kā prāmis aizkuģo bez Tevis.

Toms, pirms 9 gadiem :

Tā lapa ir jāparaksta vecākiem, aizgādņiem. Nevajag pavadošo personu. Pats pirms pāris gadiem ņēmu tādu lapu, māte parakstīja un viss. Es braucu uz Stokholmu

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.