Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1046 skatījumi

Stokholma

Ceļošana » Kuģošana

Esmu 17 gadus veca. Veelos ar draugiem doties uz Stokholmu. Draugi ir no 18-24 gadus veci. Kaada atllauja man ir nepieciessana?
24 gadiigs cilveeks var mani njemt kaa aizbildnis?!

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, nevar. Pavadonim ir jābūt vismaz 25 gadus vecam, vai arī jāceļo ir ar vecākiem. Ko vispār nepilngadīga persona dara 18-24 gadu vecu jauniešu kompānijā? Turklāt vēl viena pati? Ideāla situācija, lai savārītu ziepes, kuras pēc tam visu mūžu būs jāstrēbj. Scenārijs uzprasās pats no devis: vispirms tien lietots alkohols, tad tiek tusēts pa kuģi, pēc tam tiek nodzerts prāts, tad notiek sekss, nepilngadīgā persona paliek stāvoklī, vecāki paziņo par izvarošanu grupveidā, visi pilngadīgie nonāk aiz restēm, nepilngadīgajai piedzimst bērns, un izglītībai tiek pārvilkta trekna svītra vai tiek izdarīts aborts, rezultātā trauma uz visu mūžu un pretīgums pret visu vīriešu dzimumu, nespēja ieņemt bērniņu, utt.

pirms 7 gadiem  

Arial bold kursīvā, pirms 7 gadiem :

:)) - vot tas ir labais! Aivi, Tu aizmirsi pierakstīt par aizdedzinātu (un līdz pamatiem nodegušo) kuģi, astoņiem noslepkavotiem komandas locekļiem, izdemolētiem veikaliem / kafejnīcām un anarhistu demonstrācijas sarīkošanu Stokholmas centrā. Vēl derētu atcerēties, ka pēc brauciena šādā kompānijā, visticamāk tiks salauztas rokas un kājas, izlauzti zobi visiem ģimenes locekļiem, kā arī izlaupīti viņu bankas konti, dzīvi aprakti mājdzīvnieki un izsisti visi logi.

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Nevajag pārspīlēt. Diemžēl manis aprakstītais scenārijs notiek regulāri! Aiz restēm itin bieži nonāk puiši, kas bija tik neapdomīgi un savā kompānijā uzaicināja nepilngadīgu tīni, apdzērās un sastrādāja ziepes. Savukārt jauniešu dzerstīšanās uz šiem kuģiem ir ierasta lieta, ko esmu redzējis pats ar savām acīm. Turklāt savā laikā strādāju skolā ar koledžas vecuma jauniešiem un pavadīju grupas pieredzes apmaiņā uz Zviedriju, visiem bija līdzi pudele grādīgā.

Arial bold kursīvā, pirms 7 gadiem :

Nu paklau, Āgenskalnā redzēju kā bezpajumtnieki slānīja kabatzagli, to pašu redzēju prestižas kompānijas, prestižā avioreisā; tad kādi secinājumi/salīdzinājumi?
Aivi, diemžēl, šoreiz esi pārlieku, savas profesijas pieredzes un rutīnas žņaugu ietekmēts, nav vienmēr viss zemākajā līmenī un, kur tad, nez, rodas brīvie, daudzpusīgie, interesantie pasaules cilvēki?

Arial bold kursīvā, pirms 7 gadiem :

Plus:
ko nozīmē pieaudzis? Brazīlijā, piemēram, meitene pieaugusi ir uzreiz pēc "mēness cikla", daudzi cilvēki jau sešpadsmit gados ir adekvāti, radoši, pelnoši un nobrieduši; un/bet daudzi vēl divdesmitčetros slauka puņķus un sildās vecāku azotē - tad kur Tavs regulējums?
Beidz Aivi, - visu nosaka persona nevis vide (es, protams, šeit negalvoju par Inesi, es par Taviem vispārinājumiem).

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Brazīlijā ir Brazīlijas likumi, Latvijā ir LR Kriminālikums. Runa nav par to, vai nobrieduši vai nenobrieduši, bet gan par to, ka risks nav tā vērts. Nepilngadīgajiem ir aizliegts ceļot uz kuģiem bez pieaugušā uzraudzības ne jau tādēļ, ka kuģa īpašnieks vēlas samazināt savu peļņu, bet gan tādēļ, ka jaunatnei trūkst prāta un viņi ne tikai apdraud paši savu veselību un drošību, bet arī traucē citiem pasažieriem, neadekvāti uzvedās un nav kontrolējami.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Pēc Tallink mājaslapā pieejamās informācijas nav iespējams, vajag kādu vismaz 25 gadu vecu personu. https://www.tallink.lv/good-to-know#6575502

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Ņem mani līdz, būšu par tēti un sargāšu sen zudušo nevainību. Starp citu, pārzinu vectēvu valodu

pirms 7 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Darba dienās nepiedāvāt - aizņemts ar tiešajiem darba pienākumiem

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.