Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vispār jau pasi izgatavo 1 dienas laikā, ja pases turētājs izsaka šādu vēlmi un ir ar mieru maksāt dārgāk. Toerētiski, protams, ja vien Jums nav jāiečekojas viesnīcā, kur ir jāuzrāda pase un nav jāveic kādi citi darījumi, kur tiek prasīts personību apliecinošs dokuments, jūs bez problēmām šķērsosiet Lietuvas vai Igaunijas robežu un pases esamību neviens nepārbaudīs, taču zināms risks vienmēr pastāv un, ja izņēmuma kārtā jūsu automašīnu vai autobusi apturēs Latvijas vai Igaunijas robežkontroles dienests, jūs ne tikai atgriezīs atpakaļ, bet arī sastādīs administratīvā pārkāpuma protokolu un sodīs ar soda naudu par ceļošanu bez dokumentiem.

pirms 13 gadiem  

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Pēc pieredzes: pasi var uztaisīt arī 1.5 stundās. Tāpēc man īsti nav saprotama tā krāmēšanās n dienas un dažādu cenu noteikšana.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pasi oficiaali izgatavo 2u darba dienu laikaa, tachu laipni paluudzot ir iespeejams pasi ieguut virnas darba dienas laikaa (no riita iesniedzot dokumentus pase jau vakaraa ir gatava). prieks par shaadu atrakciju ir ls 50

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

MAN LIEKAS KA VAR VIENA DIENA ;) TAS MAKSAJA 30LATI

pirms 13 gadiem  

Verners, pirms 13 gadiem :

A CAPSLOKU VARI IZSLĒGT?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.