Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1412 skatījumi

tomtom maršruta plānošana???kā to labak izdarīt???

Ceļošana » Eiropa

Maršruts (Latvija-Francija lamaņša šaurums) Teiksim izbraukšana no Rīgas,kā to labāk izdarīt,vai navigāciju iestatatīt uzreiz līdž Francijas lamaņša šaurumam,vai arī kā savādāk??? nav pieredzēs tādā ziņā,tapēc jautāju tiem kas ir braukuši.

Paldies.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Tas atkarīgs no TomTom ierīces un tajā esošās kartes. Ja karte sedz visu Eiropu un pietiek atmiņas visu punktu sarēķināšanai, tad var vienā paņēmienā uzlikt maršrutu. Savukārt, ja ir kāds vecāks modelis, kurā ir atsevišākas kartes, piem. Eastern Europe un Central Europe, tad maršruts būs līdz kartes robežai, pēc tam jāmaina karte.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zila Mazda

0

 
dros vien vins liks marsrutu ka visatrako caur krieviju. tad izvelies funkciju izvairities no... (avoid) biju braucis uz Nicu un pa iso vinam ir caur Krieviju :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
labāk izdarīt uzreiz uzliekot finiša punktu un tik vēsi braukt pa norādīto maršrutu. ja vien neesi karšu fetišists, tur lielu pieredzi vai prātu nevajag.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.