Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3599 skatījumi

Iesakiet labākās vietas Parīzē, kur pavadīt laiku.

Ceļošana » Eiropa

Būtu labi, ja arī kāds rekomendētu kādu puslīdz labu, bet lētu moteli, kur pārlaist nakti.

Pirms 13 gadiem

Paldies jau iepriekš!

Nosacīti anonīmais, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Ja Parīzē būsiet pirmoreiz,lietderīgi būtu sākt nevis ar izklaidēm,bet apskatīt slavenākos objektus un vietas-Parīzes dievmātes katedrāli, Luvru, Eifeļa torni, Monmartru, Triumfa arku, strūklakas, baznīcas, monumentus utt. Paņem kādu ceļvedi vai inetā atver kādu no daudzajām vietnēm un izlasi par apskates objektiem.

pirms 13 gadiem  

Nosacīti anonīmais, pirms 13 gadiem :

Eifeļa tornis bez šaubām. Par Luvru ir dzirdēts. Tā nebija tā lielā mākslas galerija, kur izvietota Da Vinči glezna "Mona Lisa"?

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Jā, tā pati. Turklāt Luvrā un gandrīz visos citos muzejos Parīzē ieieja ES jauniešiem līdz 25 g. ir bez maksas. Tāpēc to vajadzētu izmantot,pat ja neesat mākslas cienītājs. Avangarda māksla ir ļoti interesanti uzbūvētā mūsdienīgā namā ir Pompidū centrā, tāpat vartētu ieteikt iegriezties Orsē muzejā.
Izklaidei ir bez disnejlendas vēl Viletas parks,kur ir dažādas izpriecas bērniem un jauniešiem (tas gan nav centrā). Bet arī centra parkos, piemēram, Tilērijas dārzā ir visādi karuseļi u.tml.

Nosacīti anonīmais, pirms 13 gadiem :

Nē, māksla man patīk. Tiesa, daudz ko no gleznām gan nesaprotu, bet aplūkot man tās patīk. :) Paldies par ieteiktajām vietām! Pa Parīzi jau laikam ērtāk būs doties ar sabiedrisko, droši vien metro..?

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Var braukt ar metro, vienreizēja biļete maksā 1,70 eur. Bet var arī staigāt kājām, ja kājas nav vājas,tad var daudz ko ieraudzīt. Centrs īstenībā nav namaz tik liels. Vajag paņemt karti (to stacijās un tūrisma birojos dod par velti), kartē ar zaļu ierakstīti visi apskates objekti. Tad var pēc kartes izplānot maršrutu un staigāt. Vienā dienā gan visu Parīzes centrālo daļu nav iespējams izstaigāt, bet 3 dienās mierīgi.

Nosacīti anonīmais, pirms 13 gadiem :

Paldies par info vēlreiz! Lai jauka Jums diena! :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja līdzi brauks bērni, iesaku Disnejlendu.

pirms 13 gadiem  

Nosacīti anonīmais, pirms 13 gadiem :

Bērni līdzi nebrauks. Taču Disnejlenda, manuprāt, varētu spēt sagādāt prieku visu paaudžu cilvēkiem. Taisni to atrakciju dēļ.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

pirms 13 gadiem  

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

šajā saitā var palasīt arī atsauksmes ;)

Nosacīti anonīmais, pirms 13 gadiem :

Paldies, noderēs! :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.