Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Manuprāt, visplašākas iespējas ir MasterCard, kā nākamā gandrīz tikpat laba ir Visa.(Nav svarīgi,kura banka tās izsniegusi). Visa electron iršžaurākas iespējas nekā parastajai Visa.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
nav svarīgi kura banka karti ir izdevusi, svarīgi kas tā ir par karti - kredītkarte vai debetkarte. Ar pēdējo ļoti iespējams, ka ārzemēs norēķināties nevarēs. Tālāk jāskatās kas tieši par kredītkarti - VISA, AmericaExspress u.t.t. Lai vai kā - ja pats nezini, labāk piezvani uz tām bankām un pajautā kāda Tev ir karte un cik katrai no tām kārtēm ir komisijas nauda ārzemēs iepērkoties veikalā un izņemot naudu bankomātā. iespējams ka izdevīgāk būs konkrētu summu uz attiecīgo valūtu samainīt Latvijā un uzlikt uz kartes Rīgā, nevis ļaut lai iepērkoties banka katru reizi konvertē attiecīgo summu uz attiecīgo valūtu un katru reizi paņem komisiju.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jurģis Rudaks

+844

 
Nu vispār jau , gandrīz ar jebkuru karti var norēķināties ārzemēs, retos gadījumos ārzemju bankomāti neņems pretī karti, taču , ja runa iet par iepirkšanos veikalos , tad tiešām pilnīgii nekāda šķirba , kas tev par karti debet vai kredīt, galvenais, ka veikala apmaksas sistēmas ņem pretī attiecīgo kartes tipu [VISA, MasterCard, utt..] karoč ja redzi, pie kases simbolu, tādu pašu kā uz tavas kartes tad zini , ka problēmu nebūs. Par komisijas maksām veicot maksājumus ārzemēs meklē informāciju bankas mājaslapās:

te būs Swedbank cenrādis privātpersonām: http://www.swedbank.lv/cenas/cenradis.php
komisijas maksas kartēm vari atrast zem sadaļas "NORĒĶINU KARTES" izvēloties attiecīgo kartes veidu.

SEB bankas cenradis atrodams šeit: http://www.seb.lv/lv/private/services/pricelist/
Tur info par komisijas maksam vari atrast zem sadalam "Kredītkartes" un "Norekinu kartes".

Izskati cenas un izverte pats , kas tev sanak izdevigak.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Bankai nav nozīmes, nozīme ir tam, kas rakstīts uz kartes, vislabāj ir norēķināties ar Visa Classic vai Mastercard Classic, vai ar to karti, kurā ir vairāk naudas. PLānojot ceļojumu vislabāk ir paņemt līdzi vismaz 2 kredītkartes, ja viena kādu iemeslu dēļ īslaicīgi nestrādās, tad varēsiet izmantot otru karti.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

t.i. Mastercard Standard.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
un vispār spriežot pēc bildes Tev pašam nevar būt ne kredīt ne debetkarte, tā ka atslābsti par šo jauta`jumu un lai to risina karšu īpašnieki.

pirms 12 gadiem  

Klāvs Reinis Ozols, pirms 12 gadiem :

nu mums ģimenē radās jautājums un mēs nolēmām to ievietot te. tātad ,ja manā ģimenē ir mastercard un visa electron tad problēmu nebūs?

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

Kā jau teicu - labāk piezvaniet uz bezmaksas numuriem uz tām bankām un 2 minūtēs noskaidrojiet visu paši.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.