Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

raivis salms

+178

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1573 skatījumi

brauciens ar auto uz arvalstim.

Ceļošana » Eiropa

sveiki. es planoju 2013 gada vasarā ar auto braukt uz franciju.
un sakara ar to mar ir neatrisinats jautajums par degvielu.
skaidrs kad vācija un francija varešu ieliet degvielu ar swedbank bankas karti, jo vacija un francija ir eiro.

tatad jautajums. vai polijā esa varešu uzpildīties un benzintanka noreķinaties ar swdbank karti uz kuras stav latvijas lati.?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
Man ir kaut kāda standarta swedbankas karte, par multivalūtām nezinu, man uz tās ir tikai lati,jo jebkura ieskaitītā ārzemju nauda pārtop par latiem pāris dienu laikā, pavisam brīnumainā kārtā:D bet nekur eiropā nav bijis problēmu norēķināties ar to. Praktiski skaidru naudu nelietoju, vien pārdesmit eiro galīgi neparedzētiem gadījumiem. Polijā točna skaidra nauda nav vajadzīga, ja vien nedomā pārkāpt ātrumu, vai ko tamlīdzīgu. Visur pieņem kartes, arī uz maksas ceļiem.
Nīca -Rīga man izmaksāja apmēram 600 eur, ar diezgan neekonomisku auto, ieskaitot maksas ceļus un kafiju benzīntankā. Jāpiebilst, ka degviela bāņa malā ir dārgāka, kā nobraucot nedaudz nost un kādā miestā uzpildoties.

pirms 11 gadiem  

raivis salms, pirms 11 gadiem :

cik sapratu tu domaji Nice-Rīga ?

raivis salms, pirms 11 gadiem :

nu man sanāk lidz avignonai, nedaudz tuvāk. vai vari uzrakstit cik tev apmeram finanses aizgaja kopumā, un cik ilgi brauci.
:)

Chuck Norris, pirms 11 gadiem :

jā, Nīca-Rīga, bet caur Franciju un Vāciju, nevis caur Šveici,kas teorētiski ir taisnāk. ap 600 eur. cik ilgi braucu, nezinu, bet izbraucu piecos vakarā un biju mājās aiznākamajā rītā piecos. Gulēju precīzi vienu stundu, jo rādžiņs skan precīzi vienu stundu pēc ieslēgšanas un es pamodos, kad šis izslēdzās:D mājās biju kā murgs , tik ilgi bez miega nevienam neiesaku braukt.
vajadzētu parēķināt braucienu , lai caur vāciju var naktī braukt, jo savādāk ir nežēlīgie sastrēgumi reizēm dēļ remontiem.

raivis salms, pirms 11 gadiem :

cik paskatijod google maps, vinjš man piedava tikai ca ur lietuvu, poliju, vaciju. citu maršrutu nepiedāvā un kopuma sanāk apmeram 2700 km.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
1) kapēc nejautā to pa tiešo swedbankā?
2) varēs - attiecīgā latu summa pārkonvertēsies uz poļu zlotiem un samaksāsi. Labāk gan ir uztaisīt lai kontā stāv tās valūtas, kuras plāno lietot un tad tiks noņemtas attiecīgās valūtas. Tas būs daudz lētāk, jo pirmā gadijumā banka paņems lieku komisiju

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mika

+1912

 
ir visādas kartes, man ir Swedbank Visa Classic multivalūtas konts. Eiropā nebija problēmu iepirkties un izņemt naudu no bankomāta.

pirms 11 gadiem  

raivis salms, pirms 11 gadiem :

tad sanak, ja man ir multivalutas karte, un uz kartes stāv latvijas lati, tad bus iespejams polijā samaksāt par uzpildi?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

šis ir ļoti labs jautājums, jo arī man ir vēlme doties uz Franciju ar auto.
Šaubos vai varēsi izmantot latvijas latus polijā, bet swedbank karti noteikti tur var izmantot

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.