Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2827 skatījumi

pazaudeju pasi ko darit? (dzivoju uk)

Ceļošana » Eiropa

es dzivoju uk( glasgowa) jau gadu. kad piedzima dels vajadzeja taisit dzudz pabalstus un viens no pabalstiem bija child tax credit es aizpiildiju formu aizsutiju. ta ka man nebija insurance numura man paprasija atsutit pasi es aizsutiju un pus gadu no viniem ne zinas ne minas es gaju uz jobcentru tie zvanija prasija kas pa lietam nu pec kada laika man atsutija veidlapu par nozaudētiem dokumentiem es aizpildiju visu ka vajag. pec kada laika atnaca vestule ka vini nevarejushi atrast nekadu pasi uz mana varda.
ko man tagad darit??
kur iet??
tas viss dargi appiesies??

p.s. man tikai 17 gadu

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Elvis Meisters

+934

 
Tev ir jādodas uz tuvējo vēstniecību un tur jāveido jauna pase, kas nemaksā dārgi salīdzinot ar to, kā pelniet :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Par pases nozaudēšanu naudas sods ir līdz 25,- LVL. Dzīvot bez personu apliecinoša dokumenta ir LR likumdošanas pārkāpums, un tas attiecas uz visiem LR pilsoņiem un nepilsoņu pašu turētājiem, neatkarīgi no to dzīves vietas un valsts.

pirms 11 gadiem  

Alise Sņegova, pirms 11 gadiem :

Nu ljoti palidzei man jusu atbilde.Burviga palidziba.Man ir personas apliecinosh documents,pase ir nozaudeta burakrotiska gadijuma delj(ir dokumenti apliecinajushi to).Nesaprotu,prieksh kam vaidzeja puleties un rakstit shos draudus?Nevarat palidzet,nerakstiet....

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Mana atbilde ir papildinājums visām pārējām, ka tas jums izmaksās valsts nodevu par pases saņemšanu + adminstratīvo sodu par pases nozaudēšanu un kādos apstākļos tas notika, vai to nozaga, nolaupīja, vai jūs vienkārši pazaudējāt vai kādam uzdāvinājāt, Latvijas valsti neinteresē.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Personu apliecinošu dokumentu atjaunošana notiek PMLP pasu daļās Latvijā vai LR vēstniecībās un konsulātos visā pasaulē.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Kāds tad jums personu apliecinošs dokuments, izņemot pasi, var būt, ja jau vismaz divus gadus atrodaties ārzemēs, bet personas id kartes LR sāka izsniegt tikai pagājušajā gadā. Nekādu citu personas apliecinošu dokumentu, kas būtu derīgi dzīvošanai jebkurā valstī, LR pilsoņiem nav.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ego

+79135

 

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.