Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 969 skatījumi

Vīza un vecāku piekrišanas atļaujas tulkošana

Ceļošana » Eiropa

Labdien. Jautāju kādam zinātājam un ja nezinat lūdzu nerakstat muļķības.
Tātad man ir daži ajutājumi-es drīz tagad uz igauniju uz nometni bet pase būtu jaatstāj vīzas taisīšanai ko darīt? braukt bez pases? kāda iespēja ka mani tur uzķers uz robežas? jo tad kad es atbraucu no igaunijas pēc 3 dienām jabrauc uz sacensībām uz st. peterburgu. un jā tāpēc jautājums cik ilgi taisa vizu vai es varbūt paspēju tajās 3jās dienās uztaisīt,
Un vēlviens jautājums man ir notariāli apstiprināta vecāku atļauja patstāvīgi ixzbraukt un iebraukt latvijā. bet viņa ir latviešu valodā tad kad es braukšu no krievijas mājās vai var but problēmas ar to ka viņi var pateikt ka viņi nesaprotot kas tur rakstīts? vai arī labāk uzreiz iztulkot un apstiprināt lai ir miers?

Paldies visiem kas atbildēs jau iepriekš

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ugāns

+4325

 
Vīza uz Krieviju 10 dienas.Igauņi tevi sasies bez pases,netici? Pamēģini,varbūt paveiksies.Uz Krieviju braucot ir jātulko vis viņiem saprotamā valodā.Ar Krieviem kā ar bitēm.

pirms 11 gadiem  

Nav taisnība kas te ir rakstīts :D, pirms 11 gadiem :

Paldies par informāciju. labi meklēšu variantus vēl. varbūt ar šoferi atransportēšu atpakaļ pasi un tad kad viņš brauks atpakaļ pēc mūsu grupas tad lai jau ar vīzu iekšā pasē ved manu pasi uz šejieni. man taču pašam nav jābūt klāt vīzas taisīšanas brīdi?

Varbūt vēl citiem ir kādi viedokļi par manu jautājumu?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ātri vari uztaisīt ID karti. ES tad tev pasi nevajadzēs.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Latvijas tulkojumu birojs „filologi.lv” — mūsdienīgi tulkošanas pakalpojumi un viedi risinājumi vairāk nekā 100 pasaules valodās. Galvenie tulkošanas biroja sniegtie pakalpojumi: rakstiskā tulkošana, tekstu lokalizācija, DTP (maketēšana un grafiskais dizains), kā arī notariāli apliecināti tulkojumi.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.