Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vēl jau var, bet tikai līdz 2014. gada 7. aprīlim, no šī datuma visi testi būs tikai angļu valodā. Līdz šim datumam, jūs pats apmaksājat tulkotāja pakalpojumus, un testu ir iespējams kārtot jebkurā valodā. https://www.gov.uk/government/news/end-to-foreign-language-driving-tests

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Neko, protams, nesaku, bet vārda vietā vajadzētu būt Viktors DALBANUTIJ, ja šādi jautājumi tiek uzdoti... Kā tevi vēl nav deportējuši no turienes?

pirms 10 gadiem  

Ego , pirms 10 gadiem :

Vismaz varēja
A total of 2,301 theory tests with interpreters in 31 different languages or dialects were taken in Wales, England and Scotland in the financial year 2012-13.
The highest number was in Romanian (692), followed by Russian (330), Lithuanian (323), Mandarin (261), Polish (179) and Somali (176).
Candidates whose first language is not English or Welsh can use an interpreter on both the theory and practical parts of the test, but government consultation on whether to scrap this is due ..

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Ego - es ne jau par to, ka NEVAR, es par to, cik lielai jābūt nekaunībai un ignorancei no indivīda puses, lai pat nespētu adaptēties un apgūt valodu kaut tādā līmenī, lai elementārus eksāmenus spētu nokārtot. Tas vienkārši ir vājprāts...

Ego , pirms 10 gadiem :

Vismaz latviešu kaut cik ir apguvis taču

Viktors VISJOLIJ., pirms 10 gadiem :

Pargudrs esi? Pa pogam uzspiest drosme ir....Uzzini visu kas un kaa un tad gudri di....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.