Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 947 skatījumi

Lidojums Ryanair ,pārsēšanās uz citu reisu.

Ceļošana » Eiropa

Lidojums Ryanair ,pārsēšanās uz citu reisu, Milānā vai Mančesterā uz to pašu Ryanair, cik ilgu laiku vajag(1,45st starp reisiem)? Jāreģistrējas par jaunu?
Tā kā neesmu lidojis,esmu stulbs kā zābaks! :D
Sapratis esmu,ka reģistrējoties internetā, nav jāstāv lidostā...

Pirms 8 gadiem

Jā, līdzi tik rokas bagāža...

Ingus Stafeckis, pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vismaz stunda Eiropas transfēriem ir nepieciešama starp pirmo un nākamo lidojumu. Jebkurā gadījumā lidojumus ir jāiegādājas no izlidošanas lidostas līdz gala mērķim kā viens pasūtījums, pat tad, ja ir vairākas pārsēšanās. Ja visas biļetes pirksiet atsevišķi, tad nokļūšana gala mērķī nav garantēta, jeb citiem vārdiem runājot, aviolīnijas nav atbildīgas par nogādāšanu jūs gala mērķī. Ja pirmais lidojums kavēsies, un tā ir pavisam ierasta lieta, ka lidmašīnas ielido vēlāk nekā paredzēts, tad nokavēsiet reģistrāciju uz nākamo reisu, un jaunu biļeti par 3 summu nāksies iegādāties pašam. Ja biļetes būs iegādātas līdz gala mērķim, tad par jūsu nogādāšanu gala mērķī ir atbildīga aviolīnija, un kavēšanās gadījumā, jums tiks piedāvāta bezmaksas biļete uz vēlāku reisu. Orientējošie pārsēšanās laiki lidojumiem pa Šengenu 1-1,5h, ārpus Šengenas vismaz 2h, uz ASV, Kanādu vai Āziju, ne mazāk par 2 stundām.

pirms 8 gadiem  

Ingus Stafeckis, pirms 8 gadiem :

Par biļeti līdz galam tā kā lasīju...bet Ryanair nepiedāvā tādu iespēju, ir lidojums līdz Londonai(Milāna,Mančestera...) un otrs lidojums līdz galamērķim... Vai tas ko maina ,ja pērku no viena groza?

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Jā, maina. Ja pērkat ar pārsēšanos, bet kā vienu lidojumu, tad par jūsu nogādāšanu galamērķī ir atbildīga aviolīnija, ja iegādājaties biļetes atsevišķi, piemēram, lidojot no Rīgas uz Londonu, pērkat divas biļetes vienu no Rīgas uz Milānu un tālāk no Milānas uz Londonu, tad gadījumā, ja ielidošana Milānā kāda iemesla dēļ kavējas, aviolīnija savas saistības pret jums ir izpildījusi un jūs jau esat nogādāts galapunktā, ja nokavēsiet lidojumu vai boarding uz nākamo reisu, tad pirksiet biļetes par

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

savu naudu, turklāt tajā pašā dienā jums biļete izmaksās 3-5x vairāk nekā, ja jūs to iegādātos iepriekš.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna

-10

 
Kad es lidoju, uz Angliju atlidojām, bet lidmašīna arī ceļā no Latvijas kavējās, bet bija nopirkts nākamais reiss tālāk lidošanai, un laiks bija starp reisiem apmēram 2 stundas, Tāpēc domājām ka nokavēsim reisu, steidzāmies, bet kamēr iziet pasu kontroli paiet ilgs laiks it īpaši tagad ar jaunajiem skeneriem, tālāk ja viss normāli ātri iziet ,vienīgi tā kontrole atkal jāiet ir, un dažus pārbauda tur arī visvairāk laika aiziet, tad tur sanāk ilgāk, bet tagad jau sāka rādīt ''Gate'' numuru tikai 40 min pirms izlidojuma.
Tātad ja jau ir mazā bagāža ir iespēja iekļauties 2 stundās, bet 1.45 būtu tā normāli, bet diezgan jāsteidzas.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.