Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Taylor

+172

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 878 skatījumi

Esmu nolēmis pamest Latviju un uzsākt dzīvi Nīderlandē, vēlos lai pastāstat(vēlams kuriem pieredze) pastāstīt pa punktiem..

Ceļošana » Eiropa

Kā iegūt darbu Nīderlandē, ar cik lielu naudas summu(vismaz minimālāko summu) vēlams braukt, kur griesties pēc darba meklējuma, doma ir dzīvot ilgi un patstāvīgi NL un Vai ir iespēja jau tepat Latvijā officiāli nokārtot darbu, dzīvesvietu utt. Paldies! :)

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Lai pārceltos uz dzīvi jebkurā citā valstī jums ir nepieciešamas vismaz 2 šajā valstī noteiktās minimālās algas skaidrā naudā vai bankas kartē un lidmašīnas biļete. Nīderlandē neko vairāk par sezonas darbiem atrast nevarēsiet, jo, pirmkārt, visticamāk nav valsts valodas zināšanu; otrkārt, neesat arī kvalificēts darbinieks kādā nozarē, pēc kuras būtu liels pieprasījums. Tā ka, lai cik vilinoši tas neizklasītos Taylor dzīvo Nīderlandē, jālūkojas ir angliski vai vāciski runājošu valstu virzienā, atkarībā no svešvalodas, kuru skolā esat apguvis. Sezonas darbi ir uz dažiem mēnešiem, neko vairāk par minimālo atalgojumu saņemt nav iespējams, gribētāju ir simtiem tūkstošu, visādu krāpnieku un starpnieku čum un mudž, tā ka, ja vien jums bankas kontā nav aizķērušies lieki eur 3000 neskaitot pārcelšanās izmaksas, tad šai domai ir jāatmet ar roku. Sezonas darbiem parasti dzīvesvieta tiek nodrošināta, apstākļi ir drausmīgi, atalgojums nekāds, par dzīvesvietu tiek atvilkta nauda no atalgojuma...utt.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agija Jermaka

+1340

 
Nu par Nīderlandi nemācēšu pastāstīt,jo nekad tur neesmu dzīvojusi,bet gan par Īriju varētu pastāstīt vairāk jo šeit jau dzīvoju 5 gadus :)

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.