Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ancene

+120

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1711 skatījumi

Vai varu braukt uz ASV kā tūrists , ja esmu bijis krimināli sodīts UK un gadus 10 atpakaļ LV?

Ceļošana » ASV

Pirms 11 gadiem

Vai man ir cerības dabūt atļauju iebraukt?

ancene, pirms 11 gadiem

Varbūt kādam ir pieredze?

ancene, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Varat braukt, bet sava sodāmība ir jādeklarē, ļoti iespējams, ka ASV apmeklējumam jums būs nepieciešama vīza un vienkāršotā reģistrācija internetā jums tiks atteikta, jo katrs gadījums tiek izvērtēts atsevišķi. Melot gan neieteiktu, jo meliem ir īsas kājas, ja atklās, un 95%, ka tā tas arī būs, tad par ASV apmeklējumu uz 10 gadiem būs jāaizmirst un arī pēc šī termiņa pastāv ļoti liela iespējamība, ka vīza jums izsniegta netiks. Dzēstai sodāmībai ne vairāk par 1 gadu nekādas iebraukšanas problēmas nevarētu radīt.

pirms 11 gadiem  

ancene, pirms 11 gadiem :

Bet ja es no MK dabūju izziņu par (ne)sodāmību, kurā man neuzrādās sodāmība UK, tad man ar to vajadzētu viņiem teikt? Man pašai ir sodāmība tikai Uk, manam puisim UK un LV vismaz 10 gadus atpakaļ.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Protams, apzināta nepatiesas informācijas sniegšana oficiālos dokumentos, kas ir vīzu pieteikumu, visādas valsts deklarācijas sistēmas, utt. ir noziegums, par ko ir paredzēta atbildība un sods. It īpaši jau UK sodāmība ASV valdībai ir viegli noskaidrojama informācija, parasti pietiek ar vārda un uzvārda ierakstīšanu google.com un parādīsies informācija, ka tika aizturēta vai arestēta tāda un tāda persona, pēc tam detaļu noskaidrošana ir tikai tehnisks jautājums, tāpat arī vienotajās meklēto

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

personu datubāzēs, šāda informācija par kādreiz meklētajām personām var būt saglabāta, ir daudz un dažādi kanāli, kā to noskaidrot, tā ka neko tāpat nenoslēpsiet, ja pievērsīs jums uzmanību un paraksies dziļāk, visu noskaidros.

ancene, pirms 11 gadiem :

Nu google.com tiešam nav nekāda informācija par mani. Pat kad atgriezos no UK, Latvijā nebija informēti par ko tiku deportēta no UK, muita jautāja, teicu, lai pats noskaidro, ja grib zināt, tā arī atdeva pasi un teica lai eju. It kā jau vienotas datu bāzes nēsot ASV ar UK.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Lai jums veicas! Melojošana oficiālos dokumentos, par ko tiek uzskatītas visas deklarācijas, kuras jūs aizpildiet valsts iestādēm, ir nopietns pārkāpums un tas jau ir jūsu ziņā, vai melot vai nemelot, viss ir atkarīgs no jūsu noziegumu smaguma, pastāv noziegumi, ar kuru esamību, jūs nekad netiksiet ielaista ASV vai Austrālijā, vai kādā citā valstī, ja šādas kriminālsodāmības nāks gaismā. Ja noziegumi ir nebūtiski, tad drošāk ir tos deklarēt nevis nonākt situācijā, kad tiksiet atsūtīts atpakaļ.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Parasti kriminālā sodāmība, kas ir ilgāka par 1 gadu ilgu cietumsodu, nozīmē to, ka bezvīzas ceļojumiem jūs vairs nekvalificējaties, jūs varat ierasties ar vīzu, ja vēstniecības pārstāvis pēc jūsu konkrētā gadījuma izvērtēšanas, izlems jums tādu izsniegt.

ancene, pirms 11 gadiem :

Paldies par Jūsu viedokli. :) Izdomāšu vai man to visu vajag un tad jau redzēs :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
To tu uzzināsi, kad formēsi vīzu.

pirms 11 gadiem  

ancene, pirms 11 gadiem :

Ja es formā norādīšu, ka nēsmu krimināli sodīta, vai viņiem ir pieejama tāda in formācija, ka biju sodīta Uk?

Romualds Vamvūrī, pirms 11 gadiem :

Vari mēģināt, bet tavi personas dati ir bijuši starptautiskā uzskaitē un ja kāds to pārbaudīs, tad sūdi būs atkal, par nepatiesas informācijas sniegšanu. Atkal krimināls. Un tad visas cerības dabūt vīzu točna būs vējā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.