Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Reinis

+2327

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3423 skatījumi

ekonomiskākais auto

Auto un transports » Automašīnas

Tā kā degvielas cenas nebeidz pārsteigt, jāsāk domāt par ekonomisku autiņu. Kurš, jūsuprāt ir optimālākais variants? VW Lupo un tamlīdzīgus četrriteņu mopēdus nesarakstā neiekļaut.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

CSDD mājaspapā zem sadaļas noderīga info ir pieejams katalogs kurā ir ietvertas visas auto markas un kuras ir sarindotas pēc ražotāju uzrādītā degvielas patēriņa. Tā var orietnējuši redzēt auto ar zemākajiem degvielas patēriņiem un pēctam izvēlēties sev tīkamāko auto.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Renārs Millers

+1799

 
dagvielas patēriņš veido tikai daļu ekonomijas. Otra puse ir tas cik daudz naudas tu atstāsi servisā... nav jēgas nopirkt salīdzinoši jaunu, bet nobrauktu citroen ar mazu dīzeļa dzinēju un to vien darīt kā remontēt viņu..

izvērtējot visu izmaksu aspektus tad kā visekonomiskākās mašīnas prātā nāk žigulis, 3 golfs un tamlīdzīgi auto ja mēnesī nenobrauc lielus attālumus.. nu ja ir tiešām lieli attālumi regulāri jāpārvar tad jau drošvien tas pats 4.golfs, opel astra... respektīvi ( maza mašīna ar dīeļa dzinēju bet kas nav arī pilnīgs mēsls..)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Verners

+4547

 
Baigi ekenomiskā bija VW BlueMotion, ja pareizi atceros tad ņēma pāri 3 litriem(3.2-3.8 isti neatceros, bet ap šo daudzumu) uz 100km.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

K>T>

+322

 
Daudz kas atkarīgs, no tevis paša, ko tu gribi, ja pirmajā vietā ir ekonomija, tad iesaku Peugeot 206, ja gribi stilu vari mēģināt tēmēt uz kādu audi cope ar 1.8 vai 2.0 vai dīzeļmotora. Protams klasisko golfu neaizmirsti, tikai dotajā brīdī vislabāk ir skatīties uz 4.
Ja esi tāds kuram nospļauties ko citi domā, galvenais, ka pašam labi, ņem opel astra. Par gāzi runājot manuprāt tas nodara tikai skādi autiņa motoram. Galveinais lai tev nav smaga kāja, tad arī vis bus okey

pirms 13 gadiem  

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Par gāzi, tas ir mīts.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Par Opeļiem — arī. :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ekonomiskākais auto, ar kuru es savā (īsajā) mūžā biju braucis, bija 2002. gada VW Bora 1.9 TDI. Es neesmu no tiem trakajiem braucējiem, bet gāja arī labi.

Gan jau vēl jaunāki auto ir vēl ekonomiskāki, jo motori nav nolietojušies un nav nobraukti. Un, ja ekonomija ir svarīgākais faktors, tad dīzeļa vietā var arī apsvērt benzīnnieku ar gāzes iekārtu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.