Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1701 skatījumi

Kādas atsauksmes par veco (kantaino, ar cirvi iztēsto, ap 1993 gadu) Chrysler Voyager?

Auto un transports » Automašīnas

Vajag kaut ko lielāku par Ford Galaxy vai VW Sharan. Varianti ir VW Caravelle, VW Transporter, Ford Transit un Chrysler Voyager (vai Grand Voyager). Bet lieta tāda, ka karavelles un transportieri ir nenormāli dārgi (pat līdz 3x dārgāki tā paša ražojuma gada). Atliek tranzīts un vojādžeris. Tranzīts jau nu galīga naglu kaste liekas.

Vai ar *ļoti* ierobežoto budžetu (ap 600-900 Ls) Chrysler Voyager būtu prātīgākais variants? Cik dzirdēts, daļas arī kapeikas maksā (neskaitot, protams, degvielas sūkni, automātisko kārbu utt., bet runa ir par ikdienas daļām (ritošā, filtri, siksnas, utt.) un pilni šroti ar rezerves daļām esot.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Nāc ciemos uz www.uscars.lv vai dodies pie www.voyagerclub.lv Iztāstīs visu, kas interesē.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

A tur jau droši vien visi tikai slavēs to vojādžeri. Nesaku, ka viņu nav par ko slavēt, bet man vajag konstruktīvu un, tā teikt, «non-biased» kritiku/viedokli. :)

Bet nu labi, mēģināts nav zaudēts. Moška jāieiet ar' ciemos...

Paldies par atbildi!

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Skaidrs, ka slavēs :) Nav jau par ko neslavēt, ja nu vienīgi dīvainie itāļu dīzeļi ;) Uscaros būs vairāk konstruktīvas atbildes, bet ne tik ātras kā voyageros. Pats braukāju ar T&C, tik no nākošās paaudzes...

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nē nē, traktori neinteresē šā vai tā. Tikai benzīnnieki.

Starp citu, kāpēc Dodge Caravan cenas augstākas? Pie tam tā ievērojami. Tas pats re-branded Kraisleris jau ir, vai tad ne? Viņiem tak pat daļas vienas un tās pašas der, ja nekļūdos...

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Tā nevajadzētu būt. Dodge Caravan ir pamatmodelis pārējie atvasināti, bet kopumā tas ir viens un tas pats, tikai dažādiem tirgiem. Daļas pilnībā der un ne tikai no šiem miniveniem. Tavā interesējošajā gadā bija vēl Plymouth Voyager, kas ir visabdalītākais un attiecīgi lētākais, bet vēlreiz, to gadu modeļiem būtu jāmaksā daudz maz vienādi.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Ok, paldies. Tad droši vien tās cenas ir vienkārša sakritība.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.