Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Man ir 4 ātrumi,triptroniks.Triptroniks papildus ir laba lieta,ja velc smagas piekabes.Protams,jo daudzāk ātrumu,jo labāks uzrāviens,ekonomija,motoram ir vieglāk,iespējams mazāk jūt rāvienus,ja gāzes pedālis tiek iespiests līdz grīdai līdz saslēdzās līdz beidzamajam ātrumam.Ir arī seši ātrumi,bet ja remonts,tad tik skaiti.Es ar četriem ātrumiem rāvienus īpaši nejūtu,skaisti viss pārslēdzās,auto ir 11 gadus vecs.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Arī mehaniskai kārbai ir no 3 līdz 6 ātrumi un atsevisķiem modeļiem pat 7. Par dažādu ātrumu skaitu ražotājiem savs skaidrojums. Uz mūsu līdzenajiem ceļiem praktiski ir vienalga. Es gan pavecāku modeli ar automātu nekad nepirktu.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Nu nezinu gan vai mums ir līdzeni ceļi!Tiešām jāsmejās.

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Latvijā nav gari pacēlumi un kalnu pārejas. Ja domāji sliktas kvalitātes segumu, tad tas no citas operas.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Nu tur bija divdomīgi pateikts,tāpēc varēja tā saprast.ļoti lieliem pacēlumiem ir gan eļļas līmenis jāpavēro,savādāk var sanākt braukt ar aizmuguri pa priekšu.:) Reiz tā sanāca,kad vajadzēja stāvvietā nolikt auto,laikam Štokman,nezinu,jo neesmu rīdzinieks,bet kaut kur tur.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.