Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+85

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1318 skatījumi

Auto norakstīšana!!!

Auto un transports » Automašīnas

ārzemēs,respektīvi Norvēģijā sasitu savu veco opelīti,nav jēgas viņu vest uz lv,kā notiek auto norakstīšana,ja mašīna pati paliek ārzemēs?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Auto jau nav jāuzrāda pietiek ar to, ka jūs vai jūsu pilnvarotā persona, ieradīsies CSDD atdos numurus un noņems auto no uzskaites.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ar numuriem (ja ir izdzīvojuši), tehnisko un pasi (vai tiesībām) ierodies CSDD un lieta darīta. Nav nevienam jāuzrāda pats auto.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

A es lasu csdd mājas lapā,ka viņi prasa papīru par to ka masīna ir aizvesta uz saspiešanas punktu un pārstrādāta...kā tur īsti ir?Tas te nav kā LV kad man maksā par to,šeit man pašam par to ir jāmaksā un ne to mazāko naudu!!!

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Vispār tur ir tā interesanti rakstīts, es gan zinu gadījumu pagājušogad, kad tā norakstīja. Tur gan auto nebija lietots jau kādus pāris gadus. Vislabāk jau tad sazināties ar CSDD un noskaidrot visu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.