Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1183 skatījumi

Kādas ir galvenās detaļas kas ir jāmaina golfam 4 1,6 benzīns eksplotācijas laikā?

Auto un transports » Automašīnas

Doma ir saprast cik izmaksā 4 golfa uzturēšana. Nu pimēram cik maksā bremžu kluči, zobsiksna, sajūga komplekts, priekšējās fāras, .....? Vēlams zināt oriģinālo detaļu cenu.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
Vispār atvaino ko Tu gribi pirkt un par cik?Bremžu kluči,to vēl saprotu bet sajūgs,faras vai tas autiņš vispār ir norakstīts ka pērc ar tādiem bojājumiem?Lai nu paliek,bremžu kluči pietiekoši kvalitatīvi visi četri ap 30euro.Zobsiksnu nomainīsi par 150euro ar visiem ruļļiem,tikai neskrien uz pirmo servisu ko ieraugi.Es zinu ko saku jo tas tika darīts un vairākas reizes.Ja tas būs ceturtais Golfs tad klučiem nodilumu neredzēsi uz displeja,varbūt kluči būs bez šī datčika bet tas jau neko nemaina.

pirms 10 gadiem  

Āris, pirms 10 gadiem :

Es te gribēju teikt ka kluči ar nodiluma devēju būs drusku dārgāki,bet ja tas bus trešais Golfs tad tam jau laikam tas rādījums nav paredzēts,

Āris, pirms 10 gadiem :

Vispār ceturtais nebūs sliktākā izvēle jo tas vēl dabūjams daudzmaz nerūsējis.Rezerves daļas ņēmu vienmēr orģinālās,lietotas un nekad nekur nav bijis problēmu.Izņēmums protams ir zobsiksna,ruļļi,kluči kuri vajadzīgi jauni.Ja vajag mašīnu ikdienai nevis lai zīmētos,ņem un nekļūdīsies!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekškam tik vecai mašīnai likt oriģinālās daļas? Oriģinālās gan jau ir dārgas, bet, ja liek aftermarket daļas, tad domāju, ka nekas dārgs tur nav, it sevišķi jau benzīnniekam.

Bet nu vispār cenas var paskatīties https://www.eparts.lv/

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Arī bez orģinālajām detaļām ir pietiekami daudz ražotāju ,kas piedāvā tik pat kvalitatīvas detaļas.
Ja no detaļas noslīpēta marka un to pārdod lētāk ,tas nenozīmē ka tā kļuvusi nekvalitatīvāka ;)
Bulses, šarnirua utt savai mašinai ieteiktu likt Lemforder, lai nav bieži jāmaina.Gultņus, siksnas utt ZKF un tamlīdzīgi.Labāk ielikt drusku dārgāku detaļu un aizmirst uz gadiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.