Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gazel

+21

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 968 skatījumi

Pirmais auto

Auto un transports » Automašīnas

Labdien,

Vēlētos noskaidrot kādi ir Jūsu ieteikumi attiecībā uz pirmo automašīnu. Drīz tiks nokārtotas tiesības un esmu 19 gadus jauns. Budžets - 1200eur. Pašam piesaista BMW e36, taču to vai latvijas ziemas apstākļos aizmugurējās piedziņas auto iesācējam būtu labs, es šaubos, katrā ziņā labprāt dzirdētu Jūsu viedokli un ieteikumus.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Bāliņš

+5436

 
Pirms gadiem 25 un vairāk visi braukāja ar aizmugurējās piedziņas auto, kā ziemā tā vasarā, jo citu nemaz arī nebija. Un brauca gan iesācēji gan pieredzējuši braucēji. Nav nozīmes ar kādu piedziņu ir auto, nozīme ir cik atbildīgs satiksmes dalībnieks ir baraucējs.

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Tieši tā - būtiski ir ,kāda "blīvīte " ir starp stūri un sēdekli ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Pilnīgi vienalga,bet labumu dod laba pārredzamība(nenotonēti stikli utt.),var arī ņemt ar īsāku garumbāzi.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nešaubies :) Es regulāri sāku braukt ar priekšējo piedziņu tikai pirms dažiem gadiem, jo iegādājos busiņu ,kam priekšējie velkošie riteņi.
Iepriekšējos ~30 gadus braucu tikai ar aizmugures piediņas mašinām un pārsvarā ar BMW/ gan 3. ,gan 5. sērijas /.Ja arī kādreiz kaut kur "iesēdos" tad vairāk nekvalitatīvu riepu un neapdomības dēļ, bet tas bijis tik reti ,ka pat neatceros kad un kur :)
Nenoliedzu ,ka pa kupenu vieglāk izbraukt ar priekšējo piedziņu , bet kādos mežos taisies braukt? Runājot par Latvijas ziemām - neredzu nekādu problēmu , jo sniega nav ;) un pa ledu vajag riepas ar radzēm.Vai priekšējā vai aizmugurējā piedziņa - nav tik svarīgi.
Pērc Subaru un nebūs jāizškirās par piedziņām ;)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Domāju ka BMW nebūtu tā labākā izvēle,vismaz ne jau šajā cenu kategorījā, nav jau vaina mašinā, bet gan mērķa auditorijā. Ar tadiem bumeriem parsvara brauka jauni puiši tādi kā tu, NETICU ka musdienās var nopirkt labu bmw par tadu summu. Pastav risks nopirkt ar nolietotu motoru, sabojatu atrumkarbu, grabošu piekari, sistu entas reizes, ir cilveki kam patik ratus kupinat, driftot, pa sniegu slidinaties utt. naudas remontiem nepietiek, masinu laizt zuduma negrib, kaut kA piečibina, un pārdot nākamajam nelaimīgajam.
Mana pirma masina bija fiat punto, prieks mani bija vnk ideali, lētas detalas, viegli labojama, ekanomiska, mierigu varēju uzturēt par savu stipendija

pirms 10 gadiem  

Gazel, pirms 10 gadiem :

Laikam jau tā ir, nolēmu tomēr mazliet nogaidīt un piekrāt klāt naudiņu. Doma ir passat, bora vai golf4.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.