Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

anonims

+3977

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 705 skatījumi

WV Golf III / 1.8 / GT / benzīns

Auto un transports » Automašīnas

Sveiki ir tāda lieta, ka ilgāk stāvot mašīnai nevaru palaist ar pirmo reizi, ne griež starteri, ne motoru... Pārsvarā ar kādu 3šo-4to reizi pielec... Kad jau esmu laiciņu pabraukusi, kad tosola termostats jau rāda, ka uzsilis, tad lec ar pirmo reizi, bet ne vienmēr... Vai tas ir kāda veida tosola vaina???
Vēl no dažādiem cilvēkiem izskanējuši šādi varianti: aizdirsies benzīna filtrs, iespējamas benzīna sūkņa problēmas, vai bendikss...
Vai kāds varētu aprakstīt konkrētu situāciju, pēc kā varētu pateikt ka ir vaina benzīna filtram, sūknim vai bendiksam, tā man vieglāk būtu noteikt, kas ta mums te lēcies tam grabšķītim!!! :D

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Šķiet ka vaina būs elektrosistēmā.Varbūt ierāvējam kontakti apdeguši,varbūt relejam kurš ieslēdz ierāvēju ir apdeguši kontakti,jeb arī releja kontaktspailes apsūbējušas.Tev vajag paklausīties,vai tad kad pagriež atslēgu ir dzirdams tāds kā klakšķis,jeb tikai tāds kluss klikšķis.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja negriež, tad tikai problēmas aizdedzē un vai elektrosistēmā līdz starteriem (akumulators, aizdedzes atslēga, kontakti, releji, ievilcējs, starteris ).
Ja griež un nelec, tad baudam dzirksteli, ja dzirkstele ir, tikai tad sākam domāt par degvielas padeves sistēmas problēmām.
Tāpat tosols pilnīgi noteikti nē, tā ir dzesēšanas sistēma - tosola iztrūkums vai sūkņu darbības problēmas radītu pārkaršanas draudus, kad mašīna ir ilgāku laiku darbojusies, bet ne pie aukstas darbināšanas.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.