Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 952 skatījumi

auto sievietei

Auto un transports » Automašīnas

Interese ar mazu degvielas paterinu ( lidz 6 litri uz simtin), mazo cela nodokli, rezerves dalas lai butu salidzinosi letas, pieejamas, izturigi autini, nav cakaresanas ar elektroniku. Citroen c2 c3, nissan micra,wv polo - apmeram sada tipa autini. Principa vajag ko braukat uz darbu, sur tur kadu likumu izbraukt. Cena lidz 3500 eiro. Gaidisu ieteikumus

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Es arī iesaku VW ,problēmas ar rezerves daļām nebūs un VW būs noturīgāks pret rūsu nekā Japāņu auto.Cik ir gadījies redzēt,tad Renault arī nav noturīgi pret rūsu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Es ,laikam, izvēlētos VW Polo, jo VW grupas mašīnām nebūs problēmas ar detaļām, to Latvijā ir vairāk.Domāju ,ka Polo ir arī izturīgāks gan mehāniski , gan pret rūsu.Elektronika tagad ir visās mašinās - no tās izvairīties nav iepējams ;), bet domāju ,ka Polo tā ir salīdzinoši vienkāršā.
Polo ,manuprāt, ir uzticams "ceļabiedrs" :)

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Arī dizaina ziņā Polo ir tīkamāks par tiem pārējiem.Tikko paskatījos.
Teiksim tā - Polo nav jūtams mazvērtības komplekss :D

Elīna Gandzeļevska, pirms 10 gadiem :

ieprieks ari bija polo ta jau patika, bet pavecs modelis 1995 gads bija, pedeja laika traki plisa un visadas kibeles gadijas. Ir dzirdets ka citroen esot struntiga ta elektronikas sistema, atri plistot visa ta padarisana

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Viss ir atkarīga arī no konkrētās mašinas stāvokļa ,ja neesi pirmais īpašnieks. Ir arī labi ,ja māk dzirdēt un saprast mašīnas "sūdzības par veselību" savlaicīgi un tās novērst neielaižot.
Mainīt modeli tikai mainīšanas pēc neredzu loģikas, jo VW jebkurā gadījumā mūsu apstākļiem ir piemērotāks kā tās citas "nekatrās" dzimtas mašinas.
Vajag izvēlēties jaunāku modeli un viss.

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Protams, jādzird kā tā darbojas.Pērkot derētu pieaicināt kādu zinātāju vai pirms pieņem izšīrīgu lēmumu aizbraukt uz diagnostiku servisā ,lai apskata.Tas mazais ieguldījums atmaksāsies :)
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/volkswagen/polo/bekfef.html

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.